Aktywne Wpisy

shaleniska +3
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

WielkiNos +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy
25.1°C, Słońce wstało o05:33a zajdzie17:55. Dla porównania w Poznaniu jest 17.1°C, a Słonko będzie z nami od04:30aż do21:12.Drobne problemy z dostawcą danych ale proszę o cierpliwość
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy fantastycznego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @KKK1987: @tamlinek: @reyley: @kamilnowa: @slabylogin: @Marinero1:
to był dobry czas aby przeczytać gęsią skórkę nad rzeką słuchając uderzeń fal o brzeg