Wpis z mikrobloga

Przemierzając USA w #ats mając wtyczkę #ets2 Local Radio, zauważyłem pewną dziwną rzecz. Zawsze myślałem, że Lazlow tworząc radia dla #gta znajduje jakieś tam utwory, czasem znane, większości nie. Nie! One są często puszczane w amerykańskich "radiach Złote Przeboje". Dla nas Polaków to kompletnie nieznane utwory. #gry #muzyka #fornson23grawciezarowki
fornson23 - Przemierzając USA w #ats mając wtyczkę #ets2 Local Radio, zauważyłem pewn...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@RandyBobandy: dzięki Vice City. W radiu tego nie usłyszysz. Ok. Dam inny przykład, akurat z Gta San Andreas i amerykańskiego radia który słyszę czasami. Tego nigdy nie słyszałeś w jakimkolwiek polskim radiu. (na bank, chyba, że kiedyś to puścił Wojciech Mann w radiowej trójce, bo potrafił zaskoczyć w swoich audycjach)
fornson23 - @RandyBobandy: dzięki Vice City. W radiu tego nie usłyszysz. Ok. Dam inny...
  • Odpowiedz
@fornson23: Lazlow zazwyczaj dawał te piosenki, które w ówczesnych czasach w USA były na listach przebojów. Ponadto, jestem tak stary, że pamietam jak u nas w latach 90-00 codziennie leciało radio w tle w mieszkaniu, wtedy puszczali jakieś 5 razy więcej piosenek z lat 80', także nie ma co porównywać, że teraz u nas już ich tyle nie leci. Kiedyś leciały i łatwiej można sie było natknąć na Blondie. Jak
  • Odpowiedz
@fornson23: xD blondie i grand funk railroad jako cos nieznanego xD

Polacy to znaja, to tylko Twoj muzyczny analfabetyzm opie. I tak, w zasadzie kazdy kawalek w gta 3-5 to znany hicior.
  • Odpowiedz
  • 1
@T0pi5: muzyczny analfabetyzm? Chłopie, to, że to znasz czy ja znam to nie znaczy, że zna to przynajmniej 3% społeczeństwa. Trochę pokory, chamie muzyczny.
  • Odpowiedz