Aktywne Wpisy

mhrok87 +3
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 37.1% (139)
- 2-3 39.7% (149)
- 4-5 13.9% (52)
- Więcej (wyjaśnij) 9.3% (35)

jarzynka +448
#lekarz100k #konowalposting
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
źródło: 1000119432
Pobierz

źródło: 1
PobierzMoże za twoją pracę i twój czas,ale kto by takie pierdoły liczyl
I komu oddać? Fundacjom prowadzonym przez miliarderów?
Bo widać, że kończyłeś podstawówkę, a nie matematykę.
Powiedz mi ilu jest w polsce miliarderów i ile wyniesie kapitalizacja ich majątku jeżeli podzielimy ja na jednego polaka
Przeczytaj mój wpis kilka razy i skończ sobie bordziaku od siedmiu boleści dopowiadac coś, czego nie napisałam.
Czytanie ze zrozumieniem to która, trzecia klasa podstawówki?
Zacznij oddawać połowę pensji na biednych.
I dodaj mi te wyliczenia o ile dostaniesz więcej pieniędzy jeżeli opodatkuje się polskich miliarderów na 100%
@moj_wykopowy_login weź przeczytaj komentarze moje.
Jakie moje postulaty? Jestem za opodatkowaniem bogaczy, za podatkiem progresywnym.
@Cozwykopem: wybierz jedno xD
Jak chcesz podarować klase średnia to zacznij sam oddawać ponad połowę pensji, bo tyle realnie oddaje się w Polsce pow 120k.
A jak bogaczy to mi ich zdefiniuj.
Bo ja jestem za tym, żebyś wziął się do roboty i żył zexswoich, a nie cudzych
@moj_wykopowy_login: A dlaczego jedno? To się nie wyklucza przecież.
No w ten sposób wszyscy żyjemy przecież.
Ja np nie chce pracować na 800+ dla ciebie.
@moj_wykopowy_login: Nie na mnie, a na wszystkich.
Ale nie masz wyboru, i o to właśnie chodzi.
Daj przykład i oddaj połowę swojej pensji na innych. Ale ty to nie możesz, bo to wyjątkowa sytuacja.
@moj_wykopowy_login: Jaki zamordyzm? Zwykłe prawo, które obejmie wszystkich.