Wpis z mikrobloga

• 232
@tomasz-kalucki: No nwm, mi się wydaje że on już kompletnie nie trzyma ciśnienia. Naczytał się przez ostatnie lata pochwał od mariuszków i teraz myśli że jest alfą i omegą od każdego możliwego tematu a jak widzi, że ludzie go krytykują to tylko bardziej się nakręca.
  • Odpowiedz
@michalcorobisz: co najwyżej jakiś skandal obyczajowy, nic poważnego.

Przede wszystkim, za PiSu SSP pompowały miliony w jego weszło poprzez reklamy i artykuły sponsorowane. Chłopa odcięli od koryta, to teraz agituje na rzecz swoich sponsorów. Do tego jego widzowie to taki a nie inny element, przecież jego nie oglądają centrysci czy lewacy, więc brnie w populistyczną retorykę.

Stanowski nie ma żadnych poglądów, mamona jest jego wiarą.
  • Odpowiedz
@splinter96:
Pamiętasz jaka była inba, że milionerzy z PO jedzą ośmiorniczki? Przecież dlatego PIS podniósł VAT na owoce morza XD. Jakby KO coś z tym zrobiła, to w kółko byłoby jechane, że partia bogaczy i elit, oderwana od problemów zwykłych ludzi obniża sobie podatki na luksusy!
Wiem, że to brzmi absurdalnie, ale w takiej rzeczywistości żyjemy. A jak ktoś nie wierzy, to zobaczcie jak na dzisiejszego, dość neutralnego twita, o
  • Odpowiedz
No nwm, mi się wydaje że on już kompletnie nie trzyma ciśnienia. Naczytał się przez ostatnie lata pochwał od mariuszków i teraz myśli że jest alfą i omegą od każdego możliwego tematu a jak widzi, że ludzie go krytykują to tylko bardziej się nakręca.

@splinter96: Nie, oni po prostu żyją w jakimś totalnym odklejeniu i syndromie oblężonej twierdzi zafiksowani na punkcie tego, że wszyscy chcą dojechać chleb i sól tej
  • Odpowiedz
Nie odkleił, tylko idealnie celuje do swoich mariuszów z przekazem.

@tomasz-kalucki: Nawet to ciągłe gadanie o krewetkach też jest pod Mariuszów typowych dla których jedyna słuszna pizza to wiejska z kiełbasą a krewetki to jest jakiś nowobogacki wymysł dla ludzi którym się poprzewracało w dupach xD
  • Odpowiedz