Aktywne Wpisy

szcz33pan +2140
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +507

Dlaczego?
Bo za jakiś czas przyjdą znowu wybory, i znowu będę musiał na niego i jego bandę nierobów i partaczy zagłosować.
Czy mnie p------o?
Możliwe. Ale wydaje mi się że akurat za moim wyborem na kogo oddać mój głos stoją racjonalne przesłanki. Mianowicie rachunek jest prosty, jeżeli mam do wyboru:
Partię A, która nie zrobi kompletnie nic, żeby mnie i mojej rodzinie żyło się lepiej.
Partię B, która zrobi wszystko co w jej mocy (czyli na szczęście nie tak dużo), żeby mnie i mojej rodzinie żył się gorzej
To z rosnącym obrzydzeniem do siebie i do całego systemu jednak zagłosuję na opcję A. I nie piszcie że są jakieś inne partie, bo przystawki, ruskie onuce i tęczo-komuniście to nie są opcje warte rozważenia.
Tak wyszło. Jestem wykształcony, mieszkam w dużym mieście, dobrze mi się wiedzie wiec nie mam prawdziwych lub wyimaginowanych krzywd, które chciałbym odbić na jakiejś grupie społecznej. Mam poglądy pro-europejskie, anty-kościelne, ale poza tym raczej niezbyt kontrowersyjne.
Więc jedyne co mi pozostaje, to głosować dalej na Tuska. Żelazny elektorat k---a jego mać.
#pasta #polityka #polska #neuropa #bekzazlewactwa #bekazprawactwa
@maszynista_grot: Tu się mocno mylisz, bo nie zdajesz sobie chyba sprawy ile będą oni mogli zrobić mając większość i swojego prezydenta.
@maszynista_grot: nie pytaj co Polska zrobiła dla Ciebie, zapytaj co Ty możesz zrobić dla Polski?
czym jest Polska? - to przyszłość twoich dzieci,
chcesz żeby banda populistycznych p-----w wyprowadziła Polskę z Unii prosto w łapy Putina?
Ja zagłosuję na PiS ze strategicznego powodu. Bo żadna inna partia nie będzie w stanie stworzyć rządu tylko rząd stworzy zjednoczona prawica. Jednocześnie im silniejszy PiS tym konfederacje będą miały mniej do gadania. Głosy na cokolwiek innego to głos wzmacniający pozycje brauna