@OCIEBATON: @luke-mat Najpewniej nie chcieli wydać ciała ze względów sanitarnych. W Afryce istnieje zwyczaj całowania zmarłych na pożegnanie i w ten sposób przenosi się ebola.
@Jariii: to nie pierwszy przypadek, bylo coś niedawno że musieli gdzieś się z bronią stawiać krewnym nie kumającym, co znaczy wydanie ciała, dla, nich i dla ich otoczenia. covid przy tym to pestka
całowanie zwłok czy inne takie zwyczaje miały się dobrze i u nas, do niedawna w albumach że zdjęciami byly zdjęcia z pogrzebów, z trumna i krewnym dookola.
@luke-mat: z ciekawości sprawdziłem twoje p*rdolenie i (ku zaskoczeniu absolutnie nikogo) mateo Kamiński i Paweł krak to oczywiście szury, antyszczepy i konfiarze którzy włączyli myślenie i całymi dniami przeklejają rolki o chemtrails, ukrainie i who
@OCIEBATON: no właśnie włączyli myślenie. Tak jest jak niewyedukowany plebs zaczyna myśleć samodzielnie. Brak podstawowej wiedzy o świecie, otumaniony używkami mózg i takie są efekty.
@luke-mat: Ta k---a wyborcy PO to są konfiarze albo brauniarze. Który z polityków KO krzyczał o fałszywej pandemii, śmiercionkach, szypawkach i depopulacji?
@OCIEBATON: Powód, dla którego jestem za internetowym ID i ściganiem dezinformacji z Kodeksu karnego. Tego typu komentarze to jedno z większych zagrożeń dla porządku publicznego.
Powód? Centrum nie chciało wydać ciała.
Komentarze tych którzy wyłączyli TV i włączyli myślenie
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka #bekazpodludzi
źródło: 1000003865
Pobierzcałowanie zwłok czy inne takie zwyczaje miały się dobrze i u nas, do niedawna w albumach że zdjęciami byly zdjęcia z pogrzebów, z trumna i krewnym dookola.
@OCIEBATON: no właśnie włączyli myślenie. Tak jest jak niewyedukowany plebs zaczyna myśleć samodzielnie. Brak podstawowej wiedzy o świecie, otumaniony używkami mózg i takie są efekty.
Łowca skór w Polsce? Haha Szury
Epidemia covid, napędzanie strachu, "nieprzymusowe" szczepienia - Haha szury
Chcesz mi powiedzieć, że nie ma takiej możliwości by lekarz zabił człowieka dla korzyści?
Nie i chooj, jesteś na 100% pewien?