Wpis z mikrobloga

Podsumowanie ÓSMEGO tygodnia #igrzyskabebzonow

Ósmy tydzień zmagań za nami i powiem Wam krótko: dramat. Wyniki są po prostu tragiczne. Miała być ostra redukcja na finiszu, a wyszedł festiwal kapitulacji i masowe podjadanie.
zjebvaliscie i wiecie o tym
nie wartyo bylo, tyle wam poiwiem

W tym tygodniu zrzuciliśmy NĘDZNE: 8.45 kg. Przy tym składzie to jest po prostu wstyd., 100 g na osobe, wow, jestescie wspaniali po prostu

Mimo ogólnego dramatu, oni wciąż trzymają poziom (ogólna masa w kg z podsumowania):
1. @Jailer - 13.70 kg
2. @pyszniarz - 11.70 kg
3. @SuchaSzmata - 11.50 kg

Elita uciętych procentów (oni przynajmniej nie żarli za trzech):
1. @Haerbin - 12.34%
2. @pyszniarz - 10.28%
3. @Jailer - 10.24%

grupowo wyglada to tak no i widac kto najbardziej z----l, jedytnt @trx przegral a schudl, ale tyle co nic, po prostu sie odlal

grupa 1 (razem schudli: 0.90 kg) - wygrał @papoj (3.72%), przegrał @uhauha (-3.85%)
grupa 2 (razem schudli: 1.05 kg) - wygrał @kl3Hta (4.61%) ale nie dziwi nic skoro tydzien wczesniej zezarl 20 kilo zarcia w dzien,
przegrał @Villthuriss (-2.24%)
grupa 3 (razem schudli: -0.50 kg) - wygrała @otkurzacz (0.67%), przegrał @W_nocy_x3 (-1.08%)
grupa 4 (razem schudli: 1.20 kg) - wygrał @Wrazik2 (1.43%), przegrał @Famine (-0.49%)
grupa 5 (razem schudli: -5.05 kg) - wygrała @Haerbin z peptydem w dupie (1.85%), przegrał @LaPasion (-5.83%)
grupa 6 (razem schudli: 0.65 kg) - wygrał @PotatoAim (0.96%), przegrał @Schouilette (-0.48%)
grupa 7 (razem schudli: 3.70 kg) - wygrał @Wikariush (0.88%), przegrał @altknight1337 (-0.19%)
grupa 8 (razem schudli: 6.80 kg) - wygrał @Jailer (1.64%), przegrał @trx87 i @gorobei (0.17%) wiec obaj sie tlumacza
grupa 9 (razem schudli: 0.10 kg) - wygrał @badjoke (0.92%), przegrał @portauprince14 (-1.23%)

do srody pregrani maja napisac co z-----i i zawolac mnie i uzyc taga bo wyleca, zasady sa jasne

ogolnie to nawet mi sie nie chce was j---c, sami sie jebiecie i wasza zalosne zycia nigdy sie nie poprawia
85 osob schudlo 8,5 kilo, pomyslcie o tym wsadzajac do ryja kolejna kanapke z majonezem czy innego snickersa
wstyd, zenada, hanba, kompromitacja
nie zalsugujecie na nic
j---c grubasow pradem

#odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #redukcja
wykopowybrukselek - Podsumowanie ÓSMEGO tygodnia #igrzyskabebzonow

Ósmy tydzień zmag...

źródło: content

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

grubasy chudno - a tu jeszcze narzekajo...

wystarczy że niektórzy z nich utrzymali by prędkość chudnięcia przez kolejne 12 lat i mieliby prawidłowe BMI !
  • Odpowiedz
@rodo_Dendron: @szalony_bombardier @Festiwal_Panczy a jak mam pisać? Grubasy są z-----e i sami wiedzą że mieli chudnąć a niektórzy już są 6 edycję i ciągle bmi 30+
Wiedzieli też że będę ich j---l a potem się dziwią że są j----i
A i tak najlepsi są ci co nie wpisali wagi i wylecieli i później się rzucają ze przecież nie powinni byli wylecieć bo wpisywali 60 dni pod rząd a
  • Odpowiedz
kostka masła jako zdrowy baton XD

@gusguster: Jako Redakcja Wielkich Brzuchów informuję, że pomysł na ten tytuł powstał czytając jadłospis keto-świrów w stylu smalec z olejem, czy tam inne mascarpone z oliwą i masłem orzechowym
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: To właśnie pokazuje, że nie jest to takie proste jak się wydaje. Ktoś tam był wieprzem schudł 40kg i nawet to utrzymał i potem moralizuje innych, że wystraczy tylko trochę dyscypliny. Sam nigdy nie byłem otyły, co więcej umiałem robić redukcję do niskich poziomów bf i to jeszcze trzymać, a to już jest zupełnie inny poziom niż zwyczajnie zejść z 40 do 20% bf. Ale rozumiem, że niektórzy mają
  • Odpowiedz