Aktywne Wpisy

kobiaszu +111
Z okazji duchot piekielnych jakie nas czekają pochwalę się moim patentem na klimę dla biednych który działa u mnie z powodzeniem od 3 lat. Szyba z poliwęglanu na wymiar z otworami, uszczelnienie obiegu skarplacza czym tylko się da i można bzikać w chłodzie.
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
źródło: 1000028320
Pobierz
wscieklizna_irl +14
Mam 32gb ramu ja bogacz burrzuj

Myślę nad Audi A6 C8 45TFSI (sedan), najlepiej S Line. Opcją było też BMW 330i g20.
Chciałbym najbardziej jakiegoś SUV’a, bo mam 197 cm wzrostu i byloby wygodniej. No, ale jakieś fajniejsze są dość drogie.
Najbardziej mi się podoba A6, zarówno wizualnie, jak i pod kątem ilości miejsca.
Ktoś się wypowie, czy w tym budżecie się zmieszczę, jak z niezawodnością tego modelu, kosztami serwisu itp?
#motoryzacja #audi #samochody #niebieskiepaski #bmw
Lampy mi się z-----y (weszła woda do środka) to jedna lampa ori z ASO 8,5k, matrixy jak w C8 to koszt 30-40k
dużo pierdół się lubi p-------ć w nich, np nawiew foteli xD
dsg chyba co 60k trzeba wymienic olej, te skrzynie bardzo nie lubia spozniania sie
@LadnyChlopczyk: bez żartów - sprawdź chinole, jaecoo 7 dostaniesz za 130k, i sie na luzie pomiescisz, używka to jednak używka i 50k nastukane, jak nie potrzebujesz jezdzic na zawody sportowe to nie ma sensu pakowac forse w auto ktorym realnie nie pojedziesz wiecej niz 170 jesli nie chcesz ryzykowac p--------o mandatu,
@96431e9dfa1a78af1aadcfcc744e7548: mnie strasznie jara f22 240 albo 230 lub też seria 2 ta nowsza, ale jak polatałem po forach beemwiarzy to szkoda mi pakować forsę w te fury xD
najdrobniejsze pierdoły to liczysz w tysiącach xD
na prawdę, im dłużej żyje tym bardziej mnie ta nowa motoryzacja w-----a, start stopy i jakieś asystenty na dzień dobry muszą isć do wykodowania za grubą forsę by cię nie wkurzało pikanie
@PiesLat2230: To akurat możesz wyłączyć normalnie, czasami po prostu przyciskiem a czasami paroma kliknięciami gdzieś w menu. Kwestia przyzwyczajenia
@LadnyChlopczyk: No to się zdziwisz ale nie byłoby. W segmencie D będzie Ci tak samo wygodnie w sedanach jak i w SUVach. Za to w sedanach nie siedzisz jak na taborecie.
Polecam ze swojej strony Volvo S60 B4, B5 a najlepiej T6.
Chciałem jakąś BMKę, bo w końcu mam więcej kasy na lepsze auto.
Innym moim targetem był Lexus IS350 F-Sport lub RC z tym samym silnikiem 3,5L z roczników 2021+. Problem w tym, że te auta są
Dawniej była seria 3 np. E90, i miałeś E91 jako kombi, E92 jako coupe, i chyba E93 jako kabriolet, potem rozdzielili to na dwie serie, i masz Serie 3 sedan i kombi, Seria 4 coupe kabrio
To że masz więcej kasy na furę nie znaczy że cię na nią stać
@PiesLat2230: Tu przykład pierwszy z brzegu o co mi chodzi:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-superb-ID6I1Yqt.html
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volkswagen-arteon-ID6I40QC.html
@PiesLat2230: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/dodge-durango-ID6I6bPH.html