Wpis z mikrobloga

#gothic odpowiedzialnemu za system otwierania zamków życzę kilo gwoździ w p-----e. Tragedia k---a, ogarnia ktoś to k---a ? Chciałem wbić do tej jaskini za cavalornem i godzinę w p---e jestem
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NathirMajster: Ale tam nie ma nic trudnego do zrozumienia. Musisz ustawić wszystkie zapadki w środkowym położeniu. Gdy zapadka dojdzie do krawędzi i nie ma już dalej ruchu, a ty ją ruszysz to zaliczasz "skuchę". Dwie skuchy i tracisz wytrych. Niektóre zapadki są ze sobą połączone, że ruch jednej powoduje ruch drugiej i to tyle. Zero filozofii. Jak wydasz 10 PN na naukę otwierania zamków to będziesz mógł zaliczyć 4 skuchy
  • Odpowiedz
@czlowiekzcegla: Dokładnie, dodam że nauka skilla w niektórych zamkach rozłącza zamki i czasami masz jeden, albo dwa które przesuwasz swobodnie. Wystarczy bolce ustawić żeby wystawały i tyle, spoko system.

Wykupiony mam tylko pierwszy skill za 100 bryłek i zero problemów. Ciągle mam problemy z rudą, ale jak tylko ogarnę zbroje i combat, to kupię mistrza za 200, bardzo mnie ciekawi ile zamków i jak często na mistrzu będzie rozłączać.
  • Odpowiedz