Wpis z mikrobloga

wielu jest tu twardo od początku albo przynajmniej od wielu lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@neib1: aż sprawdziłem, ja aktywnie i regularnie się udzielam od 5 lat już ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale plusowałem na pewno wcześniej, bo pamiętam też stałych bywalców i ich teksty, które zanikły.

PS1 normalnie po długim weekendzie i z perspektywą ciężkiego tygodnia mocno bym utyskiwał, ale właśnie
Ultimator - >wielu jest tu twardo od początku albo przynajmniej od wielu lat ( ͡° ͜ʖ ...

źródło: niedziela wieczur czerwiec

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 3
@Ultimator ehh, Ultimatorze… a na co czekales? Ja na Castlevanię. Bardzo lubię ten gatunek. Opór lubię SoTN. I wczoraj wyszedł darmowy dodatek do Blasphemous 2 w tym właśnie klimacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 5
@BananowyKrol ehh, BananowyKrolu… jest trochę takich osiedli. Ja długo myślałem, że to osiedle na Wawrzyszewie przy Szekspira 1. Moja ciocia tam mieszkała i też mam widok tego osiedla w głowie, bo jest niemal identyczne.
  • Odpowiedz
@neib1: na obie Persony, remake 4 (rok temu dali tylko minutowy teaser) i 6 (do dziś nie była nawet oficjalnie potwierdzona). Teraz jestem usatysfakcjonowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż widziałem (patrząc jednym okiem), że ogólnie sporo gierek z różnych gatunków się pojawiało. Na pewno będzie w co grać xd
  • Odpowiedz