Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Soothsayer +109
Muszę przyznać że tak łaskawego lipca w kwestii upałów to ja nie pamiętam, bardzo mi się podoba taka pogoda, jest na tyle ciepło żeby polatać na krótko, na tyle zimno se można założyć długi rękaw czasem, można normalnie autem jeździć bez klimy i ogrzewania, czasem se popada czasem słoneczko, a nie 24/7 patelnia bez wytchnienia przez tygodnie

-W misji z gniazdem pełzaczy musimy otworzyć tunel z Lesterem. Schodzisz całkiem na dół do bramy, rozmawiasz z Lesterem on informuje cię że potrzebujesz zgody Jana a ten nakazuje przynieść ci kołowrót. Wszystko super , bierzemy kołowrót idziemy do Jana i nagle stwierdza że nie wyraża zgody xD gra nakazuje nam wrócić do Lestera. No to lecisz z powrotem do bramy i zonk bo go nie ma xD . Myślisz a może gdzieś przesiaduje. Chodzisz po całej kopalni zwiedzasz ją 5 razy i nigdzie go nie ma . Zrezygnowany stwierdziłem że przejde sobie z powrotem do starego obozu i wróce do kopalni bo moze zniknął przez jakiś Bug i się pojawi. Wychodze z kopalni a tam już za drewnianą palisadą stoi LESTER. Gdzie gra przez sekunde nie informuje że może tam być xD widać że miał do niego prowadzić znacznik ale go nie ma
-Misja z kamieniami ogniskującymi i krypta nekromanty Zombie. Jak graliście w kangurka kao i pamietacie misje z szamanem to tutaj macie dosłownie to samo. Zombie musi być na środku okręgu a wy musicie strzelać w kółka w stylu rudy z łuku które spowodują że pojawia się jakaś magiczna moc i go atakuje xD znów gra w żaden sposób o tym nie informuje. Widać że miały byc na nich znaczniki a tu brak.
-Misja z Ulu Mulu . Tu już jest hit. Pamiętacie że w podstawce mieliśmy pokonać trofeum z dowolnego wroga (Nie ma znaczenia jaki to był troll czy wąż błotny itd ) i przynieść z nich rzeczy? Tutaj z każdej bestii mamy przynieść to samo tylko nie z zwykłej bestii. Gdzieś tam są ukryci bossowie którzy wyglądają dosłownie jak ci sami przeciwnicy , różnią się podpisem nad głową i ilościa HP . Ty musisz się domyśleć że język ognistego jaszczura to nie jężyk ognistego jaszczura tylko język więlkiego ognistego jaszczura który respi się tylko pod więżą Xardasa. Wąz boss jest randomowo na bagnie xD troll specjalny w kanionie trolli a cieniostwór który nam potrzebny w lesie w jaskini
Ciekaw jestem co będzie w mieście orków ile tam będzie jeszcze debilizmów
#gothic #gry #gothicremake