Pod koniec czwartego rozdziału gra ma buga uniemożliwiającego kontynuacje . Mamy wykonać ulu mulu i w tym celu musimy zdobyć -Język Ognistego Jaszczura xD no to wiadomo że zabiłem sobie jaszczury koło statku -Kły błotnej matki to jest dramat bo totalnie randomowo na nią trafiłem jest normalnie na powierzchni jak inne błotne węże -Ząb trolla mam z kanionu trolli tam wróciłem i ubiłem trolla -Róg wielkiego cieniostwora jest w jaskini między obozem na bagnie a starym obozem w lesie xD
Mam wszystkie składniki i Tarrok ma mnie w dupie xD nie chce wykonac Ulu Mulu twierdząc że czegoś nie mam
@Plecakowicz: Ale to jest g---o xD albo tłumaczenie takie chore. Mamy informacje o piaszczystych plazach to byłem przekonany ze możesz wziąć i zabić jaszczury obok statku przy plaży przy starym obozie i miałem 3 te języki. No a tutaj jednak nie xD bo to nie ma być OGNISTY JASZCZUR tylko Wielki Ognisty Jaszczur o którym nikt nie daje żadnej informacji i respi sie pod więżą xardasa
-Język Ognistego Jaszczura xD no to wiadomo że zabiłem sobie jaszczury koło statku
-Kły błotnej matki to jest dramat bo totalnie randomowo na nią trafiłem jest normalnie na powierzchni jak inne błotne węże
-Ząb trolla mam z kanionu trolli tam wróciłem i ubiłem trolla
-Róg wielkiego cieniostwora jest w jaskini między obozem na bagnie a starym obozem w lesie xD
Mam wszystkie składniki i Tarrok ma mnie w dupie xD nie chce wykonac Ulu Mulu twierdząc że czegoś nie mam
#gothic #gothicremake
źródło: 1000027953
Pobierzźródło: 1000027954
Pobierz