Wpis z mikrobloga

Kolejny tydzień zmagań za mną, mam wrażenie, że wszystko rozkręciło się już jak należy, bo różnice w sylwety zauważam praktycznie co kilka dni.

Ze stałej podaży kcal i makro na poziomie 300B/70T/500WW co okazało się warunkami w których moja waga utrzymuje się na poziomie 119-120kg, wprowadziliśmy teraz rotację.

Nie ma podziału na DT/DNT, lecę po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.

Oprócz tego 17-19k kroków na dzień i w sumie tyle.

W środkach jedna mała zmiana, do tej pory używałem 8iu gh dziennie, a od zeszłego tygodnia używam 10iu gh dziennie.

Na dole fotka zrobiona po wczorajszym treningu w mocno sprzyjającym świetle, szkoda, że nie jestem jeszcze ogolony bo powoli widać, że jestem już na odpowiednich torach… czy tam sterydach, zwał jak zwał. ;)

13 lat w tym „sporcie”, zajawka dalej jest, obecnie fun z procesu nawet większy, niż w przygotowaniach do zawodów, bo nie mam z tylu głowy stresu i oczekiwań wobec siebie.

Tnę to na wiór, daje się pokroić, rosnę 5-7kg i wracam na scenę. Miłej niedzieli dla was!

#mikrokoksy #sterydy #silownia #dieta #mirkokoksy #lewusmusisz
Lewusx - Kolejny tydzień zmagań za mną, mam wrażenie, że wszystko rozkręciło się już ...

źródło: CB7C4631-98AB-41A4-B7E8-63389B4AEA96

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx: jak tyle chodzisz to nie zacierają ci sie uda? Ja nie jestem tak wielki jak ty, a mam z tym problem bo co jakaś większa wycieczka <10 k kroków to na drugi dzień mam zaczerwienienia od obtarć albo w ogóle skóra mi schodzi. Zastanawiam się czy na wakacje w górach w ogóle nie kupić sobie jakiejś długiej termo bielizny, bo będzie jeszcze więcej chodzenia.
  • Odpowiedz
  • 18
@PodniebnyMurzyn: Ja od 6 do 16 roku życia byłem otyły i większość tłuszczu odłożona była na udach i pośladkach. Przez to mam wyrobiony dość szeroką technikę chodzenia i nie mam żadnych otarć, ale spodnie rzeczywiście zużywają się szybciej, niż u normalnego bywalca siłowni. Co do wyprawy w góry, byłem kiedyś na takiej w temperaturze około 30* C, wpadłem na wspaniały pomysł założenia ultra krótkich spodenek. Kroków zrobiliśmy 35k, ja w
  • Odpowiedz
  • 39
@balbezaur: Siemanko. Od 2021 roku pracuje jako trener online i to jest moje główne źródło dochodu. Oprócz tego jestem dość utytułowanym zawodnikiem kulturystki więc mam 3 sponsorów i tutaj jak jest dobry miesiąc, to też ładną sumkę można przytulić.
  • Odpowiedz
  • 5
@Anoniemamowy: Handlem tak, kody rabatowe na probody (kiedyś propeptydy) i suple z marki Human Protect na strefie supli. Na bramce nigdy nie stałem, chociaż kilka razy miałem na żywo pytanie od ludzi czy stalem, bo są przekonani, że mnie widzieli. Jak widać, łysy, duży i z brodą to tak popularny look, że łatwo pomylić.
  • Odpowiedz
  • 0
@123_: Chwilę przed tym jak były głosy, że może go braknąć, zrobiłem sobie zapas. A pod koniec tamtego roku już normalnie wróciło. Myślałem, że nie tylko u nas.
  • Odpowiedz