Wpis z mikrobloga

@PremeditatioMalorum: XD bez kitu. Pamiętam jak kiedyś zabrałem starego już ojca do wujka co się dawno nie widzieli. Wypili kilka "półek" i zaczęli wspominać jak to się chodziło z zaciążonymi dziewczynami po nocach do znajomego lekarza żeby ten "załatwił sprawę". Stary raz przy mnie wrzucił kota do pieca bo go w-----ł XD.
  • Odpowiedz
  • 121
@ivan777: Ruchanie z wiejską latawicą za stodołą, potem aborcja, spalenie żywcem kota w piecu kaflowym i w niedzielę do kościółka na odpuszczenie grzechów :3
  • Odpowiedz
Ruchanie z wiejską latawicą za stodołą, potem aborcja, spalenie żywcem kota w piecu kaflowym i w niedzielę do kościółka na odpuszczenie grzechów :3

@Dupxo7: niezła patola, współczuję ci
  • Odpowiedz
Nie no, ojciec psychopata to faktycznie niezłe XD

@Serniczek_Szatana: Nie był taki zły. Kiedyś miałem o nim gorsze mniemanie ale z czasem człowiek zaczyna rozumieć pewne zachowania.

ale wiesz, że to nie są normalne historie ? ( ͡°
  • Odpowiedz
A jakie zachowania są normalne? Kupowanie domu i auta na kredyt żeby do końca życia z---------ć na ich spłatę? Czy może wrzucanie na tik toczka tłerkującej d--y? A może to że praca w tym kraju jest penalizowana a nieróbstwo nagradzane?

@ivan777: tak, branie kredytu na dom jest normalne, palenie kotów żywcem w piecu nie. Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek przyjdzie mi takie rzeczy tłumaczyć xD
  • Odpowiedz
@MacintoshTheRebel: A w którym momencie napisałem że są normalne? No i ja się niczym nie chwalę. Piszę że takie rzeczy mają miejsce. I nie są to odosobnione przypadki. I dziękuję za troskę :-) Lecz nie mam potrzeby chodzenia na terapię.
  • Odpowiedz