Aktywne Wpisy

MondryKrul +114
Trao +92
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz![Keyboard, który zrewolucjonizował muzykę Trance [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/846f149c580347147936416c94fea889c48cc958f1bfac2c2ad94c6629c63897,q80.jpg)

Les Indemodables Chypre Azural. Zapach, w którym pierwszy plan dominuje jedna nuta i jest nią pomarańcza. Wybrzmiewa słodko, soczyście i bardzo naturalnie. Oprócz tego, można wyłapać trochę zielonych, aromatycznych i ziołowych akcentów, które dopełniają cytrusowy akord. Kryją się jednak w tle i to pomarańcza od początku to końca jest głównym elementem kompozycji. W zasadzie wiele więcej nie mam do napisania, ponieważ zapach jest prosty i liniowy. Róży raczej nie wyłapuję, a w bazie jest nieco drzewnego akordu i paczuli.
Jeśli ktoś ceni sobie naturalnie wybrzmiewające zapachy, to Chypre Azural powinien mu się spodobać. Jest to przyjemna, ładnie układająca się pomarańcza, ale nie dostarcza na tyle wrażeń by usprawiedliwić swoją cenę. Całość jest zbyt liniowa i jednowymiarowa by płacić 16 zł/ml. Parametry jak na świeżaka wypadają dobrze, projekcja większość czasu jest delikatna, ale perfumy całkiem długo trzymają się na skórze.
Na fragrze jest trochę porównań do Eau Sauvage, które są wg mnie mocno nietrafione. Chypre Azural jest dużo mniej aromatyczny i idzie zdecydowanie mocniej w owocową i cytrusową stronę. Dodatkowo jest to uniseks, w odróżnieniu od klasycznie męskiego Diora. Tak czy inaczej fajny zapach, ale nie w tych pieniądzach. Ocena końcowa 6/10
Zapach 7.5/10
Projekcja 4/10
Żywotność 6.5/10
Jakość/Cena 3/10
pozostałe recki
źródło: pl-p_c_44324
Pobierz