Wpis z mikrobloga

Mam konto bankowe w tym Erste które wcześniej było Santander a założyłem jeszcze za czasów Bz WBK, konta za bardzo nie używam ale co jakiś czas przelewam małą kwotę bo minusuje mi za opłaty. I mam takie pytanie. Miałem w minusie prawie 9 zł za prowizje, zrobiłem DZISIAJ przelew na prawie 50 zł aby wyrównało i dlaczego saldo wynosi tyle co trzeba ale dostępne środki 0 zł? I dlaczego blokady wynoszą -999… zł? #pytaniedoeksperta #banki #erste #finanse
FeyNiX - Mam konto bankowe w tym Erste które wcześniej było Santander a założyłem jes...

źródło: IMG_8323

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FeyNiX: Tak systemy wyliczają ujemną "nieskończoność". -999... oznacza, że warunek zwolnienia blokady nigdy nie będzie spełniony. Jednocześnie widać komunikat, że nie ma blokad, więc to może być bug appki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Matpiotr: nie mieszkam w Polsce i zawsze gdy jestem czyli raz na 2 lata nie chce mi się iść do banku. Założyłem konto w 2010 roku i jakoś tak zostało.
  • Odpowiedz
  • 0
@Matpiotr: @red7000 trzy lata temu dowiadywałem i muszę stawić się osobiscie, problem jest taki że konto zarejestrowane na stary dowód osobisty a nowego nie mam bo używam paszportu, a w Polsce będę dopiero za rok
  • Odpowiedz