Aktywne Wpisy
jackpir +262
Ja pier--le, to studio mundialowe to jakiś żart. Kto wpadł na pomysł, żeby jako eksperta od turnieju mistrzowskiego zatrudnić Artura Wichniarka? Chłop siedzi w garniturze z taką miną, jakby co najmniej tłumaczył Guardioli taktykę na finał Ligi Mistrzów, a ja przypominam jego „wielką” karierę.
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
źródło: xddd
Pobierz
YabadabaduHehe +82
#mecz
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje

- przymocuje jakos do tej poręczy balkonu (nie wiem w sumie jak)
- albo kupie dwa stojaki (takie ogrodowe) i na nich powiesze na trytytkach.
Czyli kupie takie dwie podstawy:
https://www.leroymerlin.pl/produkty/podstawa-do-parasola-20-38-mm-kwadratowa-40x40-cm-5kg-oler-garden-45905384.html
I takie dwa kijki do nich:
https://www.castorama.pl/walek-sosnowy-bezseczny-28-x-28-x-2400-mm/3663602871255_CAPL.prd?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SEARCH_SHOPPING_PMax]Localstoregoalssalesall&utmterm=&utmcontent=&gadsource=1&gadcampaignid=22133164474&gbraid=0AAAAADv7hGiU2osHsKQWmy44my88Zcjq&gclid=Cj0KCQjwioRBhDMARIsAJPveNPF0kiBaWRsuLbZqmyEQFfRzrBVtS8oFOni4CFQ1qQlinIC88f6o4aApPdEALw_wcB
Wychodzi mi, ze banner musi miec wymiar 400x100cm, zeby byl widoczny dla ludzi, ktorzy tutaj przechodza.
Biore pod uwage wysokosc balkonu i tej barierki.
Macie jakies pomysly jak to przymocowac?
#diy #masterkowanie #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #budownictwo #reklama #marketing
źródło: Screenshot 2026-06-06 at 14.00.42
Pobierzhmmm, moze i masz racje... banner bezdie mial juz gotowe takie dziurki specjalne wiec w sumie jak dam te kije przymocowane mocno trytytkami to powinno sie udac.... o to Ci dokladnie chodzi?
źródło: CB1B2E75-B38E-41EA-8788-296223C82038_1_201_a
Pobierz