Wpis z mikrobloga

współorganizator patroli obywatelskich przemawia do ludu

typ totalnie wyczerpał BINGO czyli:
- spojrzenia tęsknoty za rozumem
- mega patusiarski styl budowy zdań
- łysa pała i dres pitbulla
- jąkanie się

zabrakło tylko w tle jakiegoś discoraptechno i WKdzika w cupholderze a obok kebsa rolo w sreberku i jakiś motyw o 60sionach
to jest niepojęte jakiego guru sobie patologia wybrała na przewodniczącego, typa co nie nie umie nawet zdania zbudować xd

#bekaznarodowcow #bekazpatologii #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #patologiazewsi #chlopskirozum #biedaumyslowa #bekazpisu #patroleobywatelskie #marszniepodleglosci #patologia #dresiarze #bekazkiboli #kibole #bekazprawakow #patoprawica
eSUBA94 - współorganizator patroli obywatelskich przemawia do ludu

typ totalnie wycz...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
@emasele: chyba "antykonfident" z leszna aka południe poznania okolic

Jeśli to on to jego przydupasy w gminie śrem są członkami rady rodziców w szkole podstawowej rok temu urządzili ognisko na którym palono portrety ocalałych z auschwitz. Obrzydliwa patologia której dyrekcja szkoły k---a nie widzi ani władze lokalne
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@PatrickdeVries: nie podobał mi się nigdy ich model marketingowy, cenowy oraz ich target w kogo celeją - w tym dzieci. Dosłownie starali się wmówić dzieciakom z gimby ze należy pić 1-2 dzika dziennie bo tak wypada... I na to szło 500 plus ich. W każdym razie jak dzik podał dane kiedyś ile puszek dziennie sprzedaje to przecierałem oczy i nie dowierzałem ale faktycznie patrząc na ich zyski i inwestycje mieli
  • Odpowiedz