Aktywne Wpisy

panna_kotta +6
Rynek matrymonialny po 30 to jest jakiś żart. Ciężko znaleźć przystojnego (mało kto mi się podoba), fajnego, ogarniętego faceta 30+, bo to co zostało to takie "chłopaki do wzięcia" albo dzieciaci z odzysku. Jak już się wydaje, że ideał, to nagle okazuje się, że jednak zryty beret albo jeszcze co innego. Dlatego ponawiam pytanie. Są tu jakieś ogarnięte #niebieskiepaski 30+? Pyta ładna, ogarnięta, niedzieciata i chyba fajna, w każdym razie

Chcesz kupić grę, nie kieruj się recenzjami XD i nie kupuj na Boga preorderów
#gry
źródło: IMG_7666
PobierzOgarnij sie chłopie i nie powielaj bzdur.
@znowuzapomnialemhasla: oprócz tego, gra byłaby technicznie bardzo dobra, a świat byłby mega rozbudowany. Wolę lesbę za tą cenę
@donatien-de-sade: uwielbiam te światy w AC, idę zwiedzać, będzie super.
Szczur lvl80 gryzie mnie w łydkę, dmg 15000% mojego max hp.
Pozwiedzane, przyjdź tu za
@znowuzapomnialemhasla: Tzn? O jakich tytułach Ubisoftu mówisz?
Jak wymyślili ze wieża będzie odblokowywać mapę w AC brotherhood (15 lat temu btw) to oparli na tym z 20 kolejny gier dosłownie kopiując mechaniki. Dodaj do tego to że fabuła w ich głównych seriach nigdy nie była szczególnie dobra a
@donatien-de-sade: Nigdy nie rozumialem tego jarania sie klatkami. Wole 20 klatek z dobrą grafiką niż 50 gdzie gra wygląda paskudnie.
@hpiotrekh: wydali w cenie gier AAA za 50 baksów, więc tak powinni być traktowani.