Ja czytający te brednie po zjedzeniu szybkiego posiłku z airfryera, po zrobieniu prania i suszenia w pralko-suszarce, w trakcie odkurzania przez robota sprzątającego XD #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #4konserwy #zwiazki #polska #dom
Gdzie moje dwie stówy za dzisiejszy obiad, który sobie sam ugotowałem, pranie, które sobie sam zrobiłem, i konia, którego sam sobie zwaliłem? Halo, kobiety?!
Ja czytający te brednie po zjedzeniu szybkiego posiłku z airfryera, po zrobieniu prania i suszenia w pralko-suszarce, w trakcie odkurzania przez robota sprzątającego XD
@EkspertEverything: Nie no, wiadomo. Bo przecież jeśli kobieta ugotuje obiad to ona robi go tylko i wyłącznie dla mężczyzny z którym żyje/mieszka sama nic nie zjada, jeśli kobieta robi pranie to pierze tylko i wyłącznie brudne ubrania swojego mężczyzny, jeśli kobieta sprząta w domu to ona
@EkspertEverything: żeby one jeszcze tak ochoczo się zabierały za wyżej wymienione prace, w wielu przypadkach, głównie wśród znajomych widzę, że jedyne co wprowadzają do życia moich ziomków to właśnie nieład, brud i dezorganizacja, no i oczywiście uszczuplają ich portfele ( ͡°͜ʖ͡°)
@EkspertEverything: kobiece manipulacje - niektórzy się nabierają a inni ruchają i nie robią nic i kobiety wokół nich skaczą jak kangury robiąc wszystko. Wybierz mondrze
@EkspertEverything: biały mężczyzna musi płacić za wszystko i za wszystko jeszcze za wczasu przeprosić podczas gdy pigmento-dodatni przychodzi z gołą dupą i roszczeniową postawą i dla p0lek jest najlepszy pod słońcem
@EkspertEverything: ciekawe jakby zareagowały gdybyś zaoferował, że będziesz robił to wszystkie rzeczy po pracy za jedyne 5000 zł ( ͡°͜ʖ͡°) Nie wiem choć się domyślam ;)
#bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #4konserwy #zwiazki #polska #dom
źródło: 3502
PobierzGdzie moje dwie stówy za dzisiejszy obiad, który sobie sam ugotowałem, pranie, które sobie sam zrobiłem, i konia, którego sam sobie zwaliłem? Halo, kobiety?!
@EkspertEverything: Nie no, wiadomo. Bo przecież jeśli kobieta ugotuje obiad to ona robi go tylko i wyłącznie dla mężczyzny z którym żyje/mieszka sama nic nie zjada, jeśli kobieta robi pranie to pierze tylko i wyłącznie brudne ubrania swojego mężczyzny, jeśli kobieta sprząta w domu to ona
10 lat ===> 168 koła.
Komentarz usunięty przez autora
Tak czy inaczej śmieci same się wyniosły
Nie wiem choć się domyślam ;)