Wpis z mikrobloga

@lskx: oni się przecież pochorowali od miasta i samochodów, a potem bardzo szybko wrócili w nieprzeciążające umysłu środowisko błota i ścieków
  • Odpowiedz
@JJtriple777: nie jestem w stanie zrozumieć ich decyzji, gdyby to była jakaś super lokalizacja, gory, morze, widoki, super mikroklimat, ale to jakas zwykla zaszczana wiocha, dlaczego nie kupili po prostu czegos w Polszcze? ceny? porównywalne
Knoblauch - @JJtriple777: nie jestem w stanie zrozumieć ich decyzji, gdyby to była ja...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 5
@Knoblauch: pewnie na ta bulgarska nirvane pozyczyli czesc kasy od tescia, teraz maja go na smyczy jako szeroko pojetego 'konserwatora', maciejowa wie jakimi umiejetnosciami remontowo-budowlanymi dysponuje jej malzonek. Poza tym gotowac nie musi, bo stoluja sie u tesciow. Takze ich glowne zadanie to karmienie siersciuchow, kur plus udawanie, ze pracuja na komputerach.
  • Odpowiedz
nie jestem w stanie zrozumieć ich decyzji, gdyby to była jakaś super lokalizacja, gory, morze, widoki, super mikroklimat, ale to jakas zwykla zaszczana wiocha, dlaczego nie kupili po prostu czegos w Polszcze? ceny? porównywalne

@Knoblauch: u nas to sie nazywa "siedlisko", gdzie za 240k pln da sie kupic w woj. lubelskim (i tak lepsze niz najlepsze tam) d------a, odnowiona chate drewniana z budynkami gospodarczymi i kawałem pola)
  • Odpowiedz