Wpis z mikrobloga

@cyganztorunia: Kto go wpuszcza? Ten co potrzebuje tanich pracownikow czyli jakis janusz biznesu. Po co placic polakowi 7k jak mozna ciapakowi 5k. To przeciez przedsiebiorcy zglaszaja sie do biur posrednictwa pracy i sobie wybieraja.
Zeby on przyjechal ktos musi poreczyc ze go zatrudni. Nie Kaczynski Tusk Biedron czy Mentzen tylko ciemciembiorca

Przeciez biuro POSREDNICTWA pracy tylko POSREDNICZY. A do biur zglaszaja sie przedsiebiorcy glownie polacy bo to Polska.

Takze chyba
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: jakiś urzędnik to klepie, kiedyś jak jeszcze tym się interesowałem taki janusz musiał udowodnić że nie ma Polaka na wakat. Wpisywali janusze więc np "spawacz z Bengalskim" i urzędas to klepał (w PL takich nie ma)? A powinna być kontrola bo w pracy nie ma nikogo znającego ten język jak i spawacz tego znać nie musi. A dziś... zobacz to. Kolejne szemrane firmy pomagające w zrobieniu dokumentów i osiedleniu.
cyganztorunia - @fidelio-fidelio: jakiś urzędnik to klepie, kiedyś jak jeszcze tym si...

źródło: firma

Pobierz
  • Odpowiedz
@cyganztorunia:
Urzednik to klepie bo ktos sie po niego zglasza. ¯\(ツ)/¯ jakby sie nikt nie zglosil to co by mial klepac?

A jakby nie przyklepal mimo ze ktos sie zglosil to bylby placz ze ciemciembiorcow przesladuja a oni nje maja rak do pracy.

A czy mu znajda polski zbiornik na sperme? Jesli bedzie mu to oferowal ciemciembiorca "sol tej ziemi" co go panstwo tak przesladuje bo musi placic skladki to
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: ja nie jestem z konfy. Zdrajcy narodu dla kilku szekli. Polecam wejść na tą grupę, masa ogłoszeń po hiszpańsku, angielsku no i Ukraińsku. 4 lata za mało by się języka nauczyć. UKR to biali ludzie i nam bliscy, wszyscy inny 3 świat.
  • Odpowiedz