Stołówka w kołchozie to magiczne miejsce, można się tam dowiedzieć np. tego, że Stany są tak zajebiście zadłużone, że jedyną opcją dla nich jest rozyebanie własnej waluty i zastąpienie jej nową
@nie_umiem_inwestowac: raz zapomniałem słuchawek na siłownię i przysłuchiwałem się rozmowie dwóch Mariuszy o NASDAQu i stopach procentowych w USA, niesamowite doświadczenie. Ich główną tezą było to, że obie te rzeczy "zawsze lecą w górę" ( ͡°͜ʖ͡°)
@nie_umiem_inwestowac: ja się w robocie dowiedziałam, że warto kupić akcje firmy xyz, która przez ostatni rok spadła ponad 80% bo teraz to już niemożliwe żeby dalej spadało
@nie_umiem_inwestowac: to całkiem nieniszowa teoria spiskowa xD pchana głównie przez trollownie BRICSowe, na które łapią się jakieś rednecki z USA. Nie wiedziałem, że w Polsce też mamy takich ananasów. W USA nawet kupowali Riale Irańskie.
Stołówka w kołchozie to magiczne miejsce, można się tam dowiedzieć np. tego, że Stany są tak zajebiście zadłużone, że jedyną opcją dla nich jest rozyebanie własnej waluty i zastąpienie jej nową