Wpis z mikrobloga

to trzeba już być z natury pseudointeligentem żeby mieć jeden z gorszych pr w polskim internecie twierdzić jacy kasyniarze są źli po czym w 2026 reklamować k---a hajs za granie w ai gierki XDD później chlip chlip wyrocznia została oszukana

#primemma
gabapentyn - to trzeba już być z natury pseudointeligentem żeby mieć jeden z gorszych...

źródło: IMG_1611

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gabapentyn: ale wiesz że to jest po prostu debil i zrobi cokolwiek byle parę złotych wpadło? Nie nabijaj mu wyświetleń.Ta cała kasta influencerska to zawody kretynów o to kto się okaże największym kretynem. Szkoda czasu na analizę ścierwa gdy na świecie tyle piękna
  • Odpowiedz
@gabapentyn: za jakie niby ai gierki? xD jak już się chcesz do kogoś p-------c to wcześniej sprawdź czy serio jest jak piszesz.
Tam "zarabiasz" na graniu w normalne gry, instalowanie jakiś apek (w tym kasyn ale nie wiem czy to akurat w Polsce działa) oraz wypełnianie ankiet. Biznes stary jak świat
  • Odpowiedz
@gabapentyn: no tak są tam też g---o oferty. ja tam kiedyś na to wszedłem, zainstalowałem z 3 czy tam 4 apki kasyn i bukmacherów. I 350 funtów na stake wpadło xD Jeśli on to reklamuje jako coś co zastąpi ci pracę to c--j w niego. Ale jeśli jako dodatkowy "zarobek" jak i tak grasz w gierki na telefonie to spoko.
WhiskeyIHaze - @gabapentyn: no tak są tam też g---o oferty. ja tam kiedyś na to wszed...

źródło: dupaicycki

Pobierz
  • Odpowiedz