Wpis z mikrobloga

J---e mnie to czy #gothic remake będzie idealny czy nie. Fajnie, że ktoś sie pochylił nad tym drewnem, zrobił współczesną wersję i chociaż starał się uszanować uczucia religijne gotikowych boomerów. Dzisiaj bedzie grane bez oglądania żadnych recenzji przed

#gothicremake #pcmasterrace #gry
kobiaszu - J---e mnie to czy #gothic remake będzie idealny czy nie. Fajnie, że ktoś s...

źródło: 1000027803

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rurt_Kussell @K-S- @kobiaszu jak człowiek nigdy w gotika nie grał to dobry moment żeby zagrać od razu w remake?

Stary dziad jestem ale nigdy takie gry nie były moim targetem (w Wieśka 3 też grałem raptem kilka godzin ) ale w stare gry grywam i mechaniki z rodem mafii 1 nie są problemem i wolę ja od remake.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: zagraj w oryginalny a nie remake. Gothic Remake ma branie bo każdy kto grał w oryginał chce sprawdzić jak wygląda Remake a grając odrazu w Remake nieogarniesz dlaczego ta drewniana gra jest tak zajebista.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: z ręką na sercu, nie jestem ci w stanie powiedzieć miras, czy to dobry, czy zły pomysł. Oni chyba demko udostępnili, to możesz wypróbować. Ta gra na pewno łatwiej przypadnie komuś, kto już ją zna.
  • Odpowiedz