Wpis z mikrobloga

@Besalama: typowy człowiek 90IQ niezdolny do myślenia w dłuższym okresie czasowym a potem DEJ

idź na inwentaryzację babo jak ci tak bardzo hajsu brakuje, ja już odkładam 40% z każdej wypłaty na taką patologię niezdolną do złożenia składnej wypowiedzi pisanej
  • Odpowiedz
@Besalama: jak można wydać na kundla wszystkie pieniądze mając dzieci i nie wiedząc czy nie wydarzy się coś nieoczekiwanego i te pieniądze nie będą potrzebne dzieciom.
  • Odpowiedz
@Besalama: raczej scam, bo to się najłatwiej teraz kręci na chore zwierzątka właśnie, ludzie na hasło chory piesek są chętni wpłacać bez żadnej weryfikacji czy to prawda lub czy ten pies nie zdechnie i tak zaraz
  • Odpowiedz
@WielkiNos:
Ja kiedys pieniadze na auto nowe wydalem na leczenie pieska. Musial mi szef sluzbowe dac wtedy... ¯\(ツ)/¯
I chyba przez to do dzisiaj sie sluzbowymi musze bujac. Weszlo w krew. Za to dzieci i zona szczesliwe. Piesek do dzis zyje i ma sie swietnie.
  • Odpowiedz
@Besalama: Ja p------e, to jest chore! Baba wydała kupę kasy na leczenie psa (jakby nie patrzeć zwierzęcia) kosztem zapewnienai bytu swoim własnym dzieciom (ludziom), przecież to co się dzieje to jakaś totalna paranoja!.
  • Odpowiedz
@Besalama: Miałem koleżankę, która j----a za 1800, kupiła sobie psa z rodowodem za prawie 6k, po pół roku go nie dopilnowała i pies spadł z jakiegoś podestu i złamał dwie łapy, dlatego musiała żebrać na fb, żeby jej ludzie zebrali kolejne 6k na leczenie tego psa XD
  • Odpowiedz