Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozowepaski jak postrzegacie facetów na takich maszynach raczej kojarzą się ze starymi śmierdzącymi piwskiem dziadami czy jest to raczej powiew młodzieńczej rebelii ?
wacek901 - Pytanie do #rozowepaski jak postrzegacie facetów na takich maszynach racze...

źródło: 1000020474

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Wiskoler_double: jak to nie mam 35 lat i jeżdżę dyną jak sobie ściągniesz sam z USA to wcale tak drogo nie wychodzi. Znam paru takich co kupili taki motocykl przed 40 bardziej mi chodzi o sam stajl niż konkretnie o markę
  • Odpowiedz
@wacek901: to jest maszyna z gatunku "kryzys wieku średniego", a nie powiem świeżości xD i 35 to już dorosły dojrzały, młody misiu to już byłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@I-____-I: 15 lat temu to byłem dzieciakiem 15 lat temu to nie miałem możliwości zrobienia uprawnień na takie Moto z uwagi na wiek nie wspominając o zakupie
  • Odpowiedz
  • 0
@moll: jeżdżę takimi sprzętami nie od dzisiaj jak miałem 30 lat to też był kryzys wieku średniego ? Na litość boską to już mi tylko zostało się ziemią nacierać żeby się skóra przyzwyczajała
  • Odpowiedz
@wacek901: nie wiem w jakim wieku zacząłeś takim czymś jeździć. Piszesz że teraz masz 35 i że kumple w okolicach 40 lat też takimi jeżdżą. No i to się wszystko zgadza w kierunku wieku średniego i kryzysu wieku średniego u mężczyzn.
No i to, że twierdzisz, że jesteś jeszcze młody. Nie, młody to już byłeś, a jak chcesz wiedzieć co widok dobijającego do czterdziestki faceta na takiej maszynie mówi kobiecie
  • Odpowiedz