Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +248
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz
Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

Zaparkowałem specjalnie na samym końcu parkingu, tak by nikt normalny koło mnie się nie wpychał - miejsc było bardzo dużo. Jednak zjawił się on, nie dość że zaparkował bardzo blisko to jeszcze uszkodził mi drzwi (picrel). A w komentarzu sprawca (nie będę wrzucać całego nr rejestracyjnego)
Zostawiłem gościowi kartkę, ale gdy wróciłem nie ma ani kartki ani samochodu typa.
Mam zdjęcia i nr rejestracyjny sprawcy.
Iść z tym na policję? Nie mam nowego auta, szkoda dla wielu może być błaha ale dbam o to auto i typ mnie niesamowicie zdenerwował tym wszystkim plus w dodatku odjechał i miał to w dupie...
#samochody #niebieskiepaski #motoryzacja #zalesie #c---------------a #kiciochpyta
źródło: 1000027250
Pobierzźródło: 1000027248
PobierzSkoro cię olał i nie chciał normalnie załatwić sprawy to ja bym na twoim miejscu zgłosił na policję
No to powiem wam jak to działa z polską policją XD Wracam właśnie z komisariatu i powiedzieli, że nic z tym zrobić nie mogą, bo chłop się można wyprzeć że to nie on skoro na miejscu nie dzwoniłem na policję XDDDDDDDD
@In_thrust_we_trust: A dlaczego mialby sie nie przejmować, skoro dba o auto i ciezko na nie pracował? A ktoś ma to w dupie?
ej bez jaj xD jedyne rozwiązanie to obłożyć cały samochód kamerkami
No ale to prawdopodobnie po prostu różnica w mentalnsoci. We Francji czy we Włoszech ludzie mieliby wywalone w taka ryskę, tam auto to nie jest relikwia
Auto traci na wartości przez takie szkody, przez co potencjalny kupujący będzie zbijać 500-1000zł na malowanie