Wpis z mikrobloga

@gosciumalinowywez: jakby jaca ujawnił jakiejś cpunce gdzie on leży to za dwa dni nad tym grobem szalony reporter by robił pokaz mody a potem cała masa atencjuszy potem rodzina przychodzi na cmentarz a tam live meduzy
  • Odpowiedz
@Maqnez: tak sobie teraz myślę, czy on już wtedy nie miał konfliktu z tym spellem z anytfaktów? bo ten to już by tam w ogóle wbił z planszą ouija i go wywoływał xD
Ja kumam, że on się przyczynił do jego śmierci bo tutaj ciężko się akurat kłócić ale to, że niby trzyma zwłoki na chacie jest j-----m absurdem.
  • Odpowiedz
to, że niby trzyma zwłoki na chacie jest j-----m absurdem.

@WhiskeyIHaze: ja akurat uważam, że tak właśnie jest. może nie aż tak, że zabalsamowali zwłoki, ale prochy przygarnęli. to są ludzie, którzy psy wypychają i to nie w sensie, że to trofeum z polowania.
  • Odpowiedz
@guavatape: ok. Powiedzmy, że tak jest bo faktycznie prochy łatwiej z-----c i podmienić na popiół z kominka.
Dlaczego wtedy miałaby się nie odbyć msza pożegnalna? Dlaczego niby nie pochować tego popiołu jak normalni ludzie i nie mieć ewentualnych problemów z prawem?
Przypominam, że w Polsce jest obowiązek pochówku na cmentarzu a w tak głośnej sprawie już by się ktoś dopatrzył, że tego pochówku nie było.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: dlaczego rodzina nie może mieć prochów w urnie we własnym domu? Czy państwo musi ingerować w tak delikatnej sytuacji?

Skoro tak zdecydowali, to osoby postronne (zwłaszcza z uniwersum frikowego) powinny to zaakceptować.
  • Odpowiedz
w tak głośnej sprawie już by się ktoś dopatrzył, że tego pochówku nie było.

@WhiskeyIHaze: no i wszyscy się tego dopatrzyli. bez problemu z kilkadziesiąt artykułów na ten temat znajdziesz, że nie ma jakiegokolwiek śladu ani ceremonii pogrzebowej, ani miejsca pochówku mateusza. nawet nikt z jego najbliższych nic nie wie.

jak to się mówi w filmach? - nie ma ciała, nie ma zbrodni.

dlaczego rodzina nie może mieć prochów w
  • Odpowiedz
@kfff: nie wiem czy musi ale tak jest. A wysryw od takiego milfa jak mama stilfera to zaszczyt ( ͡° ͜ʖ ͡°) @guavatape a podasz jakieś konkretne artykuły? Tylko od razu w-------l jakiś glamrap czy inne pudełki bo to są brukowce a nie konkretne dziennikarstwo.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: chciałoby się napisać: ch*j Cię to obchodzi, ale pytać się możesz, ale oczywiście nie napiszę tak niekulturalnie. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Akurat kolor włosów się zgadza. Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz