Znalazł ktoś potwierdzenie, że faktycznie odbyło się ostatnie pożegnanie Śp. Mateusza w tym kościele św mikołaja w Wałczu? czy znowu Muran wali w ch--a #primemma
@analnydewastator777: ja to rozumiem jako mem. Ale ktoś serio uważa, że oni go nie pochowali? że mają takie wtyki, że ludzie ryzykują dla nich swoją wolność?
@gosciumalinowywez: a nie no jak tak powiedziała jakaś ćpunka to to musi być prawda xD normalnie pewnie mu go z szpitalnej kostnicy wydali a on potem go sobie spreparował jak lenina xd
@gosciumalinowywez: jakby jaca ujawnił jakiejś cpunce gdzie on leży to za dwa dni nad tym grobem szalony reporter by robił pokaz mody a potem cała masa atencjuszy potem rodzina przychodzi na cmentarz a tam live meduzy
@Maqnez: tak sobie teraz myślę, czy on już wtedy nie miał konfliktu z tym spellem z anytfaktów? bo ten to już by tam w ogóle wbił z planszą ouija i go wywoływał xD Ja kumam, że on się przyczynił do jego śmierci bo tutaj ciężko się akurat kłócić ale to, że niby trzyma zwłoki na chacie jest j-----m absurdem.
to, że niby trzyma zwłoki na chacie jest j-----m absurdem.
@WhiskeyIHaze: ja akurat uważam, że tak właśnie jest. może nie aż tak, że zabalsamowali zwłoki, ale prochy przygarnęli. to są ludzie, którzy psy wypychają i to nie w sensie, że to trofeum z polowania.
@guavatape: ok. Powiedzmy, że tak jest bo faktycznie prochy łatwiej z-----c i podmienić na popiół z kominka. Dlaczego wtedy miałaby się nie odbyć msza pożegnalna? Dlaczego niby nie pochować tego popiołu jak normalni ludzie i nie mieć ewentualnych problemów z prawem? Przypominam, że w Polsce jest obowiązek pochówku na cmentarzu a w tak głośnej sprawie już by się ktoś dopatrzył, że tego pochówku nie było.
w tak głośnej sprawie już by się ktoś dopatrzył, że tego pochówku nie było.
@WhiskeyIHaze: no i wszyscy się tego dopatrzyli. bez problemu z kilkadziesiąt artykułów na ten temat znajdziesz, że nie ma jakiegokolwiek śladu ani ceremonii pogrzebowej, ani miejsca pochówku mateusza. nawet nikt z jego najbliższych nic nie wie.
jak to się mówi w filmach? - nie ma ciała, nie ma zbrodni.
@kfff: nie wiem czy musi ale tak jest. A wysryw od takiego milfa jak mama stilfera to zaszczyt ( ͡°͜ʖ͡°) @guavatape a podasz jakieś konkretne artykuły? Tylko od razu w-------l jakiś glamrap czy inne pudełki bo to są brukowce a nie konkretne dziennikarstwo.
@WhiskeyIHaze: chciałoby się napisać: ch*j Cię to obchodzi, ale pytać się możesz, ale oczywiście nie napiszę tak niekulturalnie. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Akurat kolor włosów się zgadza. Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu.( ͡°͜ʖ͡°)
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
źródło: da024dd1aaf0d235595c050dceec9494837b66b0540d1e556d9723742507aa55
PobierzJa kumam, że on się przyczynił do jego śmierci bo tutaj ciężko się akurat kłócić ale to, że niby trzyma zwłoki na chacie jest j-----m absurdem.
@WhiskeyIHaze: ja akurat uważam, że tak właśnie jest. może nie aż tak, że zabalsamowali zwłoki, ale prochy przygarnęli. to są ludzie, którzy psy wypychają i to nie w sensie, że to trofeum z polowania.
Dlaczego wtedy miałaby się nie odbyć msza pożegnalna? Dlaczego niby nie pochować tego popiołu jak normalni ludzie i nie mieć ewentualnych problemów z prawem?
Przypominam, że w Polsce jest obowiązek pochówku na cmentarzu a w tak głośnej sprawie już by się ktoś dopatrzył, że tego pochówku nie było.
Skoro tak zdecydowali, to osoby postronne (zwłaszcza z uniwersum frikowego) powinny to zaakceptować.
@WhiskeyIHaze: no i wszyscy się tego dopatrzyli. bez problemu z kilkadziesiąt artykułów na ten temat znajdziesz, że nie ma jakiegokolwiek śladu ani ceremonii pogrzebowej, ani miejsca pochówku mateusza. nawet nikt z jego najbliższych nic nie wie.
jak to się mówi w filmach? - nie ma ciała, nie ma zbrodni.
@WhiskeyIHaze: jak coś, to tylko avatar. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale w sumie widzę troszkę podobieństw.
Akurat kolor włosów się zgadza. Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Również pozdrawiam i stosunkowo udanego weekendu ( ͡º ͜ʖ͡º)