@Najmienkszy_puszkarz: Niby tak, ale z drugiej strony od małego ciągle grała i grała, więc musiał nadejść ten moment że wystrzeli z formą, podobnie zresztą było z Igą i grały razem w deblu. Kto wie, może niedługo wskoczy na nr.1 zacznie zamiatać na turniejach ( ͡°͜ʖ͡°)
@Najmienkszy_puszkarz: ta bo wczesniej nie grala w tenisa i wgl jej nie znali w srodowisku tenisowym. no chyba ze mowisz o kasie ale raczej z glodu nie umierala
@Najmienkszy_puszkarz: Ale też jej gra na tym turnieju to nie jest jakiś fart w każdym meczu, jest zwyczajnie lepsza i sprytniejsza od rywalek i nie opiera się tak na czystej sile jak Sabalenka ( ͡°͜ʖ͡°)
od małego ciągle grała i grała, więc musiał nadejść ten moment że wystrzeli z formą
@Enigmameister: U niektórych zawodniczek taki moment nigdy nie nadchodzi, więc nie jest to wcale takie oczywiste. Dość powiedzieć, że to dopiero trzecia polska tenisistka w historii, która robi finał szlema w singlu.
podobnie zresztą było z Igą
Nie do końca, po pierwsze u Igi sukces przyszedł dużo szybciej. Po drugie już jako juniorka wygrała Wimbledon
Zarobila do tej pory 850k $ przed podatkiem (na takim RG podatek to 30%). Prawie 10 lat gra. Utrzymaj caly zespol, lataj, masaze medycy uj wie co jeszcze na pewno zyla jak pączek w maśle xD tyle przez 10 lat to co lepszy korposzczur zarobil ktory nie musi oplacac X osób i zyje na miejscu
tak na luzie ze po x kraza opowiesci ze oshee musialo zasponsorowac bo nie
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
#tenis
*no gdzies tam sie krecila w okolicach 150 miejsca i cos tam moze zarobila ale na pewno nie zwrocilo jej sie z nawiązką, dopiero teraz
@Enigmameister: U niektórych zawodniczek taki moment nigdy nie nadchodzi, więc nie jest to wcale takie oczywiste. Dość powiedzieć, że to dopiero trzecia polska tenisistka w historii, która robi finał szlema w singlu.
Nie do końca, po pierwsze u Igi sukces przyszedł dużo szybciej. Po drugie już jako juniorka wygrała Wimbledon
Zarobila do tej pory 850k $ przed podatkiem (na takim RG podatek to 30%). Prawie 10 lat gra. Utrzymaj caly zespol, lataj, masaze medycy uj wie co jeszcze na pewno zyla jak pączek w maśle xD tyle przez 10 lat to co lepszy korposzczur zarobil ktory nie musi oplacac X osób i zyje na miejscu
tak na luzie ze po x kraza opowiesci ze oshee musialo zasponsorowac bo nie
A ja informuje Cię, że teniśici z top200 utrzymują się z tenisa. Nie musisz mi pisać o kosztach teamu itp bo ja to wszystko wiem.
Po prostu Cię informuję, że taka Maja zarabiała na tenisie.