Wpis z mikrobloga

@Najmienkszy_puszkarz: Niby tak, ale z drugiej strony od małego ciągle grała i grała, więc musiał nadejść ten moment że wystrzeli z formą, podobnie zresztą było z Igą i grały razem w deblu. Kto wie, może niedługo wskoczy na nr.1 zacznie zamiatać na turniejach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
od małego ciągle grała i grała, więc musiał nadejść ten moment że wystrzeli z formą

@Enigmameister: U niektórych zawodniczek taki moment nigdy nie nadchodzi, więc nie jest to wcale takie oczywiste. Dość powiedzieć, że to dopiero trzecia polska tenisistka w historii, która robi finał szlema w singlu.

podobnie zresztą było z Igą

Nie do końca, po pierwsze u Igi sukces przyszedł dużo szybciej. Po drugie już jako juniorka wygrała Wimbledon
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust:

Zarobila do tej pory 850k $ przed podatkiem (na takim RG podatek to 30%). Prawie 10 lat gra. Utrzymaj caly zespol, lataj, masaze medycy uj wie co jeszcze na pewno zyla jak pączek w maśle xD tyle przez 10 lat to co lepszy korposzczur zarobil ktory nie musi oplacac X osób i zyje na miejscu

tak na luzie ze po x kraza opowiesci ze oshee musialo zasponsorowac bo nie
  • Odpowiedz
@peoplearestrange: napisałeś że "na pewno nie zwróciło jej się z nawiązką" - więc uważasz że generalnie nie wyszła na plus na tenisie

A ja informuje Cię, że teniśici z top200 utrzymują się z tenisa. Nie musisz mi pisać o kosztach teamu itp bo ja to wszystko wiem.

Po prostu Cię informuję, że taka Maja zarabiała na tenisie.
  • Odpowiedz