Wpis z mikrobloga

"Sukcesy" Uśmiechniętego Rządu w tym tygodniu:
- Rozpaczliwa obrona Załeńskiego i jego orderu który mam nadzieję że zostanie jak najszybciej odebrany
- Rozdawanie naszych publicznych pieniędzy nierobom artystom nieudacznikom
- I na deser wisienka zakaz lodów dla dobrych uczniów bo WOKE
No uśmiechnijcie sie Brygada no co wy tacy smutni xddddddddddd
Jak dobrze że jeszcze trochę ponad rok i te wszystkie "demokratyczne" nieudaczniki libo-leftowe zostaną wyrzucone na niechlubny śmietnik historii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #polityka #konfederacja
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cosipi:

Jak dobrze że jeszcze trochę ponad rok i te wszystkie "demokratyczne" nieudaczniki libo-leftowe zostaną wyrzucone na niechlubny śmietnik historii ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z takimi urojeniami to do Choroszczy
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: właśnie takie odpowiedzi uświadamiają mi, że ten portal to w większości polityczne boty.
Mirek wytknął w jego ocenie słabe działania obecnego rządu, a ty piszesz coś o prezydencie jako kontratak xD, przecież w taki sposób nie da się prowadzić żadnego konstruktywnego dialogu xD.
  • Odpowiedz
@Bigolini: jak ktoś używa określenia "uśmiechnięty rząd" to sam się oznacza po której stronie jest. Dialog to se można prowadzić w cywilizowanych warunkach. Tutaj jest dżungla a ja właśnie niczym małpa rzucam guanem ( ͡ ͜ʖ ͡)
Ale masz plus
  • Odpowiedz
  • 8
@Bigolini:
Op: Kwiii uśmiechnięty rząd, smakowała pizza, lewactwo wszędzie boję się wyjść z domu, homokomando grasuje
Ludzie: bzdura, chyba głupi jesteś
"Symetrysci": no i proszę państwa jak z nimi można prowadzić konstruktywny dialog jak tylko wyzwiska im w głowie

xD
  • Odpowiedz
@Cosipi: Widzę wzmożona ofensywa, aby przykryć to, że właśnie realizowany jest wielki plan rozwoju zbrojeniówki w ramach SAFE, czy to, jak grzane tygodniami prześladowanie patriotów okazało się być zlecone przez brata polityka PiS. Dobrze, niech się pali pod dupami.
  • Odpowiedz
@Placi: beka z obrzydzenia symetrystów xD jak ktoś potrafi wygarnąć błędy i nieudolność z lewa i prawa to jest zły, bo nie jest bezgranicznie oddany jednej ze stron. Albo jesteś z nami albo przeciw xD, super, fajnie, oby tak dalej.
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: ok, zgadzam się, że "uśmiechnięty rząd" to określenie używane głównie przez wyborców przeciwnej strony politycznej, podkreślam, że chyba tylko w Polsce słowo "uśmiechnięty" próbuje się obrzydzić w takim stopniu, co w sumie się udaje. Przecież sam uśmiech powinien się kojarzyć dobrze, trochę to przykre ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz
  • 2
@Bigolini: no nie, raczej jak ktoś wyciąga z d--y rzeczy które nawet nie wiem jak nazwać, właściwie są niczym, rozdmuchuje je do miana afery, a z drugiej strony ignoruje katastrofalne wtopy, to jest symetrysta jak stanowski dziennikarzem
  • Odpowiedz
Przecież sam uśmiech powinien się kojarzyć dobrze,

@Bigolini: Uśmiech w Polsce? Przecież to zakazane.

Nie bez przyczyny od dawna funkcjonowało pojęcie "polish smile". :D

Zaś co do "uśmiechniętego" rządu, kiedyś PO w kontrze do "ponurego i kłótliwego" PIS mocno promowało się jako radosna i uśmiechnięta partia. A że jak powyżej, uśmiech jest tu w Polsce zakazany, to wyszło jak wyszło. XD
  • Odpowiedz

@Cosipi: Wrócą pisowscy nieudacznicy na 4-8 lat, a później wrócą ci z powrotem, nikt na śmietnik historii nie zostanie wyrzucony, no chyba że umrze.
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: to wielowątkowy problem i wieloletnie/wielopokoleniowe pranie mózgów. Ja chyba nie czuję nienawiści do jakiekolwiek że stron, czasem jedynie brak mi sił. W imię maksymy "dziel i rządź" jako naród jesteśmy podzieleni praktycznie w każdej dziedzinie życia, nie szukamy złotego środka, musi być skrajnie albo w prawo albo w lewo i nic pomiędzy.
  • Odpowiedz