Wpis z mikrobloga

kosztem podatnika

@weezyxboss: może dlatego że ona jak i ja, a jak nie ona to jej rodzice płacimy podatki i w sytuacji zagrożenia oczekuje że moja ojczyzna nie pozwoli mi zdechnąć gdzieś na drugim końcu świata
  • Odpowiedz
  • 4
@elperson: jasne że tak tylko nadal nie wiem dlaczego innym poszkodowanym w przeszłości odmawiano takiej pomocy a młodej studentce taką pomoc zaproponowano i czy w takiej sytuacji każdy polski obywatel może liczyć na interwencję państwa w takich skrajnych przypadkach
  • Odpowiedz
czy w takiej sytuacji każdy polski obywatel może liczyć na interwencję państwa

@weezyxboss: mam taką nadzieję, ale realia się pewnie takie że trzeba najpierw zrobić medialną burze
  • Odpowiedz
@elperson @wrth @weezyxboss: Uderz w julkę, a simpy i cuckoldy się odezwą. Ja raz rozciąłem sobie rękę przez szklany stół, który pękł, a ja odruchowo próbowałem go podtrzymać. Podłoga cała we krwi, mnie się robiło czarno przed oczami gdy wstawałem, byłem sam w mieszkaniu, zadzwoniłem po karetkę i powiedzieli mi, że mam se zamówić taksówkę, bo to nie jest zagrożenie życia. To jest jeszcze przykład na granicy zrozumienia,
  • Odpowiedz
@elperson: @wrth: Mdlej, spróbuj zejść po schodach, spadnij, połam się. Ale cuckoldy uważają, że julka zapłaciła więcej podatków niż ja, choć jest na odwrót, a mój transport byłby kwestią 15 minut, bo to środek Krakowa był. Won na czarno.
  • Odpowiedz