Wpis z mikrobloga

Niedawno kupiłem switcha 2 i chciałbym ograć wieśka. Szukam edycji kompletnej na kadridżu, widziałem parę ofert na olx w cenach od 170-300 zł. W ofercie za 170 zł jest napisane, że pobrać można tylko napisy pl. Chciałbym chociaż podstawkę ograć z dubbingiem.

Lepiej kupić samą podstawkę z dubbingiem i ewentualnie później dokupić dodatki z eshopu, czy szukać edycji kompletnej?

#nintendoswitch #switch #nintendo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robin_caraway: jak kupisz kompletną to możesz w tej samej cenie odsprzedać. U mnie mam kompletną w sumie x2 kupiłem kiedyś do S1 i dzisiaj odpalam S2 bo akurat już w automacie na mnie czeka, to odpalę też pewnie Wieśka żeby zobaczyć jak wygląda.
  • Odpowiedz
@MisterMinister: a był jakiś patch na grafikę? Bo szczerze mówiąc tylko na to czekam żeby kupić Wiedźmina na switcha 2. Liczyłem że z dodatkiem wyjdzie jakaś wersja a tu o switchu ani słychu
  • Odpowiedz
@robin_caraway: juz tłumaczę
Wiedźmin 3 ma kilka wydań na NS
Jest wydanie Wiedźmin 3 gołe - bez dodatków, ale ciebie nie interesuje
Jest wydanie Wiedźmin 3 GOTY
i tutaj tak
1. Są wydania z polską okładką, ona ma dubbing od razu na kartridżu - nic nie pobierasz, odpalasz i bzikasz (tutaj też łapie się wydanie czeskie i słowackie, również mają dubbing na kartridżu a można na vinted dorwać taniej -
  • Odpowiedz