Wpis z mikrobloga

Zestawienie "umiejętności" mojego bota "ejaj" który ogarnia moje zmęczenie i regenerację w treningu siłowym.
Brakuje tu informacji że z hevy czyta też notatki do treningu/ćwiczeń - subiektywne informacje, które często robią robotę i zmieniają kontekst związany z daną sesja, stanem w którym mogę być lub jestem.

Naklepanie treningu, dowalenie objętości to pikuś, zregenerowanie się po tym, żeby podejść do kolejnej sesji i osiągnąć założony cel to już inna para kaloszy. Niektórzy uważają że regeneracja jest najbardziej istotną częścią treningu :)
To rozwiązanie mi w tym pomaga i pozwala lepiej poznać swój organizm w reakcji na trening siłowy.

Minus? Trzeba być skrupulatnym w dostarczaniu informacji - myfitnesspal(posiłki), hevy(trening i zapiski z treningu) garmin tzw my whole life(bardziej będą się sprawdzać modele, które trackuja cały dzień niż dedykowane sesje treningowe tj venu3 będzie lepszy niz fenixy)

Posiadając zbiór danych np półrocze, dzieją się ciekawe rzeczy, rozszerzając ten zakres czasowy, informacje które zwraca bot są jeszcze bardziej dokładne/użyteczne.

#ciekawostki #mikrokoksy #silownia
Pan_Slon - Zestawienie "umiejętności" mojego bota "ejaj" który ogarnia moje zmęczenie...

źródło: lista_narzedzi_trainer_all

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Poemat: zapisuje je w hevy w danej sesji z treningu, zawsze możesz botowi dopisać coś konkretnego w danym dniu czy podczas konwersji przy ogarnięciu jakiegoś tematu
  • Odpowiedz