Aktywne Wpisy

breakdown1 +9
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +5
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

Brakuje tu informacji że z hevy czyta też notatki do treningu/ćwiczeń - subiektywne informacje, które często robią robotę i zmieniają kontekst związany z daną sesja, stanem w którym mogę być lub jestem.
Naklepanie treningu, dowalenie objętości to pikuś, zregenerowanie się po tym, żeby podejść do kolejnej sesji i osiągnąć założony cel to już inna para kaloszy. Niektórzy uważają że regeneracja jest najbardziej istotną częścią treningu :)
To rozwiązanie mi w tym pomaga i pozwala lepiej poznać swój organizm w reakcji na trening siłowy.
Minus? Trzeba być skrupulatnym w dostarczaniu informacji - myfitnesspal(posiłki), hevy(trening i zapiski z treningu) garmin tzw my whole life(bardziej będą się sprawdzać modele, które trackuja cały dzień niż dedykowane sesje treningowe tj venu3 będzie lepszy niz fenixy)
Posiadając zbiór danych np półrocze, dzieją się ciekawe rzeczy, rozszerzając ten zakres czasowy, informacje które zwraca bot są jeszcze bardziej dokładne/użyteczne.
#ciekawostki #mikrokoksy #silownia
źródło: lista_narzedzi_trainer_all
Pobierzźródło: IMG_0562
PobierzCiekawe rozwiązanie — szczególnie część
z regeneracją i HRV.
Sam buduję coś znacznie prostszego (Sztanga),
bo większość ludzi na siłowni nie