Wpis z mikrobloga

Różnica wieku jaka? Może i dwa razy.

@cyganztorunia: Musialaby miec 100 lat, mówia na początku że chłop miał 50, ona też na 50+ wygląda więc różnica niewielka raczej.

A mieli lepsze auto niż moje,

@cyganztorunia: To to akurat jest samozaoranie się.Po co to robisz?
  • Odpowiedz
Piękne to UK. A mieli lepsze auto niż moje, ciekawe skąd mieli.

@cyganztorunia: To jest w ogóle legalne żeby niebiali mieli lepsze auto niż ty? Na pewno z twoich podatków kupili! Mi miesięcznie 300gbp pobierają na auto dla nielegalnych imigrantów!
  • Odpowiedz
@suluf: stary, mlicz :) to przygłupy z pontonu, może z socjalu dostali, bakali coś z balonu co ty w ogóle piszesz? Jak siedzisz w UK to w ogóle idź na Redita :) Umiesz już język doskonale.
  • Odpowiedz
@suluf: jakiś mocny Golf? Nie znam się, tak sobie napisałem. Na koncie mam sumkę naprawdę godną ale nie kupuję dla szpanu i tyle. Jakie IQ mają te ciapaki? Inny zabił Polaka lub z polskim pochodzeniem. Kraj z gówna na równi pochyłej ale PL idzie w tą samą stronę patrząc po obserwacjach kolorowych na ulicach.
  • Odpowiedz
@cyganztorunia: Typie, brzmisz jak ktoś kto mniej osiągnie w życiu niż jakiś pontonowiec w rok. Te ciapaki mają pewnie większe iq pod wpływem niż ty normalnie. Jakbyś zobaczył kogoś kto zna trzy języki to byś pewnie zawału dostał
  • Odpowiedz