Wpis z mikrobloga

Oglądam wywiad z Muminem i on otwarcie przyznaje, że jego jedynym źródłem utrzymania jest YT. Przecież ten chłop ma po tysiąc z hakiem wyświetleń na film...ile on z tego ma, 10 zł? Jak on utrzymuje ich dwójkę? Oni muszą być TOTALNIE spłukani...
#raportzpanstwasrodka #wloczykijwazji
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@coconut_slav: U Adama na vlogu był pokazany ekran muminowego youtube, było tam 270 dolarów. Do końca miesiąca było jeszcze kilka dni, Adam mówił że yt zlicza z opóźnieniem więc za maj wyjdzie mu ze 300. Jak za vlogi na których nie ma nic ciekawego, to całkiem sporo.
  • Odpowiedz
@coconut_slav: musisz docenić wage tego eksperymentu. zastanawiałeś się kiedyś, czy mógłbyś wytrzymać mentalnie sytuacje gdzie przez lata nie robisz nic tylko jesz i siedzisz w mieszkaniu? tutaj masz odpowiedz ze mozna.
  • Odpowiedz
@twelve12: Jasne, ale nie pisałam o wydatkach, tylko o kasie jaką dostaje za włożoną pracę i czas poświęcony na nagrywanie. Według mnie dostaje dużo jak na kogoś, kto nic ciekawego nie pokazuje, w ogóle się nie stara urozmaicić tematyki vlogów, mamrocze i jest pozbawiony charyzmy.
  • Odpowiedz