Aktywne Wpisy

Clermont +174

szcz33pan +341
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz

Bosak woli oddać dziecko do domu dziecka, niż pozwolić żeby je wychowały dwie kobiety.
Gdyby takie prawo istniało w latach 90', to lekko 1/3 dzieciaków by tam wylądowała, dlaczego?
Bo ogrom dzieci był wychowany PRZEZ DWIE KOBIETY, a dokładniej mamę i babcię, o tym już się dziwnym trafem nie mówi.
źródło: 6241e9b29690047a8c54cb35bc191e0b20c56fd8fbb2324b2a4c25625c0ad3cd
Pobierzw dodatku często jedna jeszcze bardziej p----------a niż druga
Dajmy dzieci do wychowania psom, bo przecież w niejednej rodzinie psów jest więcej niż rodziców, też logiczne xd
@Akuzativ94: Tssoo?
No i w czym problem?
@Akuzativ94: No i prawidłowo, gdzie wady?
Za to dziecko wychowane w prawdziwym, katolickim i prawicowym domu, gdzie mąż po pijaku n--------a żonę a do tego ma dwie kochanki, to już jest jak najbardziej akceptowalne, no bo przynajmniej te dwie baby nie ten teges hehehe. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@uuu-hh: Bosak chciałby zabronić wychowania dzieci przez dwie kobiety.
Matka i Babcia to DWIE kobiety.
@Akuzativ94: czyli dziecko wychowywane przez babcie i mame uczy się, że taki model rodziny jest normalny, a nie jak jest mama i tata? ZAKAZAĆ xD