Wpis z mikrobloga

@XeNinja: Podoba mi się jak tutaj ładnie gnoi się taką tępą propagandę. Może trochę więcej szczegółów? Jaki był zakres tej usługi? Ilu przewodników zatrudniano i przez jaki okres? Zaraz się okaże, że było ich 5 i robili to przez 5 lat i nagle z "łolaboga 2 miliony za spacery po lesie!!!!" robi się minimalna krajowa na głowę.
  • Odpowiedz
Wszystko można sprowadzić do absurdu i wyśmiać. Łatwa taktyka.

@To_ja_moze_pozamiatam: Nawet jeśli to były wykłady, to za coś takiego, 1,7 mln złotych to powinno być co najmniej za 5-7 lat codziennego łażenia z grupami. 5-7 lat pełnego etatu. I tak sporo rocznie wychodzi. Mało kto tyle w kraju zarabia za etat.
A coś mi się nie chce wierzyć, że był to taki "wysiłek".
  • Odpowiedz
za spacery po lesie i opowiadanie o drzewach

@XeNinja:
Absurd, co nie?

Tak jak to, że stary pederasta z kotem(pewnie do tego zofil) jest prezesem największej parti konserwatywnej
  • Odpowiedz
@XeNinja: Przewodnik turystyczny też dostaje hajs po prostu za chodzenie na spacery? A może jeszcze wyśmiejemy cieciów za to, że dostają hajs "za to że siedzą na dupie nic nic nie robią".
  • Odpowiedz
@JacekBalcerzak: to jak dla mnie dalej sporo nawet jak za warsztaty dla szkół, rodzin, innych… 9 miesięcy, niech będzie że 2 razy w miesiącu (a pewnie średnia bliżej 1,5) to jest 18 warsztatów po 11 500 zł / warsztat, niech będzie, że tydzień szykowania i planowania to 2 300 zł / dniówka, niech jeszcze będzie 2 pomocników, to 1000 zł dzień na czysto do kieszeni…
  • Odpowiedz
niech będzie, że tydzień szykowania i planowania to 2 300 zł / dniówka, niech jeszcze będzie 2 pomocników, to 1000 zł dzień na czysto do kieszeni…

@Mazzo0: ale wiesz że tego nie robi jedna czy dwie osoby. Wystarczy wejść na stronę m.st. Warszawy i sprawdzić co obejmuje program. Poza zajęciami edukacyjnymi organizowane były również pikniki, rejsy po Wiśle, stoiska z ekspertami, stoiska warsztatowe. Do tego dolicz koszty promocji wydarzeń w
  • Odpowiedz
Ile dostajecie za takie wysrywy broniące słusznej partii? Nawet sie nie ukrywacie.

Uświadomcie nas w takim razie za co ten hajs poszedłxD

@Protectorx: zawsze możesz wysłać zapytanie do m.st. Warszawy o udostępnienie informacji publicznych, dostaniesz informacje na co poszedł dokładnie hajs z tego programu i ile dostajemy za obronę słusznej partii
  • Odpowiedz