Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

#warszawa #polityka
źródło: obraz
Pobierz@XeNinja: Wszystko można sprowadzić do absurdu i wyśmiać. Łatwa taktyka.
Na przykład ile państwo wydaje na opowiadanie pustynnych bajek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@To_ja_moze_pozamiatam: Nawet jeśli to były wykłady, to za coś takiego, 1,7 mln złotych to powinno być co najmniej za 5-7 lat codziennego łażenia z grupami. 5-7 lat pełnego etatu. I tak sporo rocznie wychodzi. Mało kto tyle w kraju zarabia za etat.
A coś mi się nie chce wierzyć, że był to taki "wysiłek".
@XanderPLXE:
@XeNinja: manipulujesz, bo na ten konkretny projekt wydano 200k
źródło: image
Pobierz@To_ja_moze_pozamiatam: @tulipana:
xDDDD Ile dostajecie za takie wysrywy broniące słusznej partii? Nawet sie nie ukrywacie.
Uświadomcie nas w takim razie za co ten hajs poszedłxD
@XeNinja:
Absurd, co nie?
Tak jak to, że stary pederasta z kotem(pewnie do tego zofil) jest prezesem największej parti konserwatywnej
@Mazzo0: ale wiesz że tego nie robi jedna czy dwie osoby. Wystarczy wejść na stronę m.st. Warszawy i sprawdzić co obejmuje program. Poza zajęciami edukacyjnymi organizowane były również pikniki, rejsy po Wiśle, stoiska z ekspertami, stoiska warsztatowe. Do tego dolicz koszty promocji wydarzeń w
Ja p------e, tuskoboty bedą nawet takiego gówna bronić.
@Protectorx: zawsze możesz wysłać zapytanie do m.st. Warszawy o udostępnienie informacji publicznych, dostaniesz informacje na co poszedł dokładnie hajs z tego programu i ile dostajemy za obronę słusznej partii