Wpis z mikrobloga

Koleś jest bohaterem wideo na którym jest posuwany w tyłek sztucznym członkiem przez prostytutkę. Jest bohaterem nagrań w których bije opluwa obraża poniża swoją dziewczynę. Jest bohaterem nagrań w których załatwia się w spodnie, do wiadra, na podłogę, do miski, w których wymiotuje na siebie.
Czaicie że ten sam koleś uważa, że oskarżenie go o jazdę samochodem po alkoholu może negatywnie wpłynąć na jego "karierę"?
#rafatus #danielmagical #patostreamy
R.....p - Koleś jest bohaterem wideo na którym jest posuwany w tyłek sztucznym członk...

źródło: 1000003372

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RobolChuop: Tak może, bo prawo jazdy jest mi potrzebne do aktualnego zawodu, który przynosi mi moje główne źródło dochodu i takie pomówienia mogą negatywnie wpłynąć na moją dalszą karierę. Posiadam ubezpiecznie prawne i już to konsultowałem z prawnikiem. Moje filmy tak jak wymieniłeś podczas kariery internetowej często miały znamiona wywołania kontrowersji tak jak i na tym filmie z rzekomej jazdy pod wpływem alkoholu. Udawałem, żeby zdobyć zasięgi, które wtedy pozwalały
  • Odpowiedz
@RobolChuop: jego " kariera " to jak napisałeś dawać się posuwać w dupsko. Kto widział nagranie widział również że Agnes wtykała w dupsko które było już po prostu rozjechane. O czym to świadczy ? Idiota myśli że jest kimś , nadal jest śmieciem
  • Odpowiedz
@RobolChuop: masz jakiś dowód na to, że był posuwany w tyłek sztucznym członkiem przez prostytutkę, był bohaterem nagrań w których bije opluwa obraża poniża swoją dziewczynę, był bohaterem nagrań w których załatwia się w spodnie, do wiadra, na podłogę, do miski, w których wymiotuje na siebie? Takie oskarżenia mogą zaszkodzić jego karierze, Sz. Prezes dobrym aktorem po prostu jest. Nawet wylew udawał na streamie
  • Odpowiedz
@Rafatus69:Jęsli chodzi o twoje zasięgi atencjuszu to nie będzie je miał nigdy, bo bez żołądkowej i bez marlenki nikt nie będzie ciebie oglądać. Zresztą widać na twoim profilu na facebooku jaki ty jesteś popularny po łapkach górę pod postami na facebooku.
  • Odpowiedz
@RobolChuop: Tak jak już wspomniałem. Prawo jazdy mam od 10 lat to jest wystarczający dowód, że nigdy nie jeździłem pod wpływem czegokolwiek. Jestem świetnym kierowcom i zamiast płakać to lepiej po prostu zapisać się na prawo jazdy. Ten film nic nie znaczy. Zamykam ten temat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz