Wpis z mikrobloga

A mieliście kiedyś tak, że siedzisz sie z dziewczyną w lokalu Amonra , Amonra kutasra, srarara nie wiem Wiesiek, Zbigniew, Karol, k---a nie wiem, Andrzej siedzisz se w lokalu z dziewczyną i z 10 - 20 kolegami, podchodzi gość do Ciebie odpina sobie koszu ten bluzke pokazuje w koszulecce ten pokazuje ci koronke , twoi jeden JEDEN z twoich kolegów był kiedyś w kryminale, siedział, i on mu mówi hmm twoi koledzy wstają, jadą Cię w dziurę twoja kobita wstaje, pfu pluje na Ciebie, i wszyscy od Ciebie odchodzą, a Ty takich ludzi nie szanujesz? Takie jest życie, to jest w przenośni, bajka, zabawa, gra. Mówcie sobie co chcecie. A on mówi mam w cipce takiego gośśścia. To miej se go w cipce, miej se go w cipce. Życie i tak weryfikuje wszystko.
#przegryw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Kaspii: Czysto teoretycznie, załóżmy, załóżmy czysto teoretycznie, że jesteś prezydentem C---------i. C---------a zajmuje, powiedzmy, 30% naszego globu. Twoja C---------a jest mocarstwem nuklearnym, atomowym, jakimkolwiek, jest bardzo potężna militarnie i w ogóle, prawda? I w pewnym momencie przylatuje do ciebie jakiś przedstawiciel, k###a, Cipkolandii, drugiej planety, Cipkolandii, i mówi ci tak: "Słuchaj, ziomie z C---------i, albo się dogadujemy i przylatuję do ciebie co tydzień, a ty przygotowujesz mi tutaj 10 mężczyzn,
  • Odpowiedz