Wpis z mikrobloga

#plusx ja tam napisałem że Usyka się nie ogląda bo to banderowski lachociąg wspierający budowę muzeum Szuchewycza i po dwóch minutach wywalili mnie z ich telegramu😁
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mnie tylko ciekawi czemu nie chcą dodać kanału zero. Za pytania idze ban. No nie kumam tego. Ale nie pytam.... wolę grzecznie czytać newsy xd
  • Odpowiedz
@KaweX

mnie tylko ciekawi czemu nie chcą dodać kanału zero. Za pytania idze ban. No nie kumam tego.

Dlatego, że pewnego czasu to pytanie było codziennie i cały czas były odpowiedzi i zaczęło to wkurzać admina.
Była informacja, że aktualnie kanał zero na żywo jest na youtube (chyba nie ma jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i że zostanie pewnie dodany ale w przyszłości a nie teraz
  • Odpowiedz
@iquiet ja rozumiem jakby to chciała 1 osoba, ale bardzo duzo chciało. mimo wszystko to jest chyba dla ludzi, jak ktoś chce to powinien dodać. Jak ktoś nie chce oglądać to nie musi. TV republika jest też, a nie kazdy lubi. 1 ogląda, drugi nie.
Dlatego nie rozumiem tej logiki.
Kanal ZERO nie jest na żywo na youtube, są tylko dane programy.
  • Odpowiedz
@rafalsul: rzeczywiście
"Widzę że dodane zostały nowe kanały:
Nova sport 6, zero, TVP muzyka i koncert zamiast Hbo 3 Europa,"

oby to Zero było :) dzieki !
  • Odpowiedz
@KaweX już jest m.in kanał zero bo ostatnio dodawali kanały ale na wszystkich listach będą one jak uporządkują je. Pewnie jeszcze w tym tygodniu to będzie
  • Odpowiedz
"Dostaliśmy bardzo dużo próśb o dodanie tego kanału. A jeśli wam nie odpowiada, możecie go usunąć ze swojej listy."

czyli oficjalnie mamy ZERO :) ufff
  • Odpowiedz