Wpis z mikrobloga

O ile pisowców w kulcie Naćpana można jeszcze jakoś zrozumieć - w końcu dobrze robi, interes partii > interes państwa - o tyle pałowanie do niego wiplera wszelkiego rodzaju konfiarstwa, to już jest wyższy poziom kukoldztwa xDDD Myślę, że ten czynnik mógł właśnie zadecydować za poparciem tego środowiska w drugiej turze, w końcu snussolini zdecydował przyjąć się dar w postaci wychowania nieswojego bombelka... Takie kukoldziki w redpillowej / blackpillowej skórze.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #cuckold
Kieranz - O ile pisowców w kulcie Naćpana można jeszcze jakoś zrozumieć - w końcu dob...

źródło: obraz

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kieranz: wyjaśniałem tyle razy z Batyrem przeciętny mariuszek może się utożsamiać - przedział wiekowy, hobby, wychowywanie cudzesa, dymanie starszych i sru DPSu, postawa you wanna fight wszystko się zgadza aż nie wierzę że Kaczorowi udało się perfekcyjnie odwzorować elektorat Konfów dwóch. Wszystko się zgadza i nakłada. Znam to pokolenie tam każdy ma bekarta, tresurę od żony i zespół mitomama i chamstwo w genach.
  • Odpowiedz
  • 35
@Skorvez_957_: No niby tak, ale istotą mojego posta jest to, że batyr jako kandydat odwoływał się do głębszych zwyrodnień prawaków, czyli wielkiej tendencji do fetyszu kukoldztwa, fantazjowaniu o gangbangach (pamiętamy przecież bosakowe mmmf free...), cech powszechnych wśród prawak0idów (boją się tego przyznać) i przyczyn ich kompleksów i ogólnej agresywności.
Kieranz - @Skorvez957: No niby tak, ale istotą mojego posta jest to, że batyr jako ka...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kieranz: Karol uderzał do 40-latków a ci w większości to beciaki na nich mówi się też bolaki albo nagnioty od hipochondrii, ciągłego zmyślania a i że duże dzieci 2 metry a w głowie 6-latek xD Oni w większości utożsamiają się z kimś kto wygląda jak oni, w tym wieku co oni, te same ''problemy'' co oni i ten sam mindset. Założę się że przeciętny 40-latek też oddałby starych do DPSu
  • Odpowiedz
@Kieranz: @Skorvez_957_ Najlepsi są Konfiarze i Brauniści którzy niby nie lubią PiSu a jednoczesnie zachywcają się Karolkiem. A prawda jest taka że gdyby nie PiS co go rzekomo nie lubią to nie mieliby "prezydenta marzeń"
Jakie to porąbane, że to oderwany od rzeczywistości stary dziad z Żoliborza daje Mariuszkom takie wodza o jakim marzyli cale życie...
  • Odpowiedz
O panie, ale jazda [czytajacy nieswiadomi patrz zalaczony obrazek]
Obrońcy Bosaka próbowali na różne sposoby wytłumaczyć tę sytuację. Jedni twierdzili, że Bosakowi mogło chodzić o "Money Market Mutual Fund". Dokladne mordo!

Dzieki kolego za szybkie oswiecenie. A taki byl ladny, uczesany.
Ciekawe co na to żonka z ordo luris znane z gloszenia jednego przy robieniu nieobyczajnosci.

Jedyne co plotkowano o Krzysztofie ze jest bi i lubi silnych chlopakow z wartosciami (
home-uk - O panie, ale jazda [czytajacy nieswiadomi patrz zalaczony obrazek]
Obrońcy ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@ZlyCzarodziejRumburak: Srosia. Na więcej was nie stać mariusze, papugowanie po innych to wyżyny waszych zdolności kognitywnych. Ale skoro się zesr*łeś, to pozostaje mi wyłącznie podziękować za potwierdzenie moich podejrzeń z powyższego posta kukoldzkiku (chyba, że jesteś pisowcem, wtedy odwołuje - w końcu dostałeś to czego oczekiwałeś, tj. twardogłowego partyjniaka na stołku prezydenckim).
  • Odpowiedz