Aktywne Wpisy

maciorqa 0
Nie boicie się kupować kluczy w sklepach jak g2a, eneba itd?
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Bezpłodna babka chce mieć dziecko, ale nie może. Nie może adoptować bo swoje mieć musi bo się udusi. MOJE DZIECKO MI SIĘ NALEŻY i cyk refundacja kilkadziesiąt koła
Brzydka polska witaminka (sic!) chce mieć tarło z chadem, ale nie może (bo wygląda jak pół d--y zza krzaka). Nie może się peklować
Tam chyba miało być kilkudziesięciu tysięcy złotych?
W każdym razie zatrzymałem się na etapie jak kilka lat temu był płacz że invitro to koszt 20-30 tysięcy. Jeśli nadal tyle kosztuje (lub mniej) to tym bardziej zainteresowani powinni sami płacić za
@Chittat: Wiadomo ale są jeszcze rodzice, a ci często chcą wnuków