Wpis z mikrobloga

Zupełnie tak jakby stwierdzenie, że gra będzie dla "modern audience" oznacza coś więcej niż "robimy grę dla lewaków" i może po prostu oznaczać, że gra będzie osadzona w czasach współczesnych dzięki czemu będzie przystępna dla współczesnego gracza aby lepiej zrozumiał klimat i wczuł się w opowiadaną historię. No ale co ja tam mogę wiedzieć, jestem zwykłym "turystą" a nie POTĘŻNYM GRIFTEREM ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kiszak #arkadikuss #bekazludologuff
Thadeusss77 - Zupełnie tak jakby stwierdzenie, że gra będzie dla "modern audience" oz...

źródło: obraz

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thadeusss77: zmienili zdanie, w------i scenariusz do kosza, przebudowali postać i napisali dialogi na nowo. Wszystko w cztery miesiące, bo Arkaświnius uderzył pięścią w stół i nagrał grifterski materiał na YouTube. Czego nie rozumiesz silniczku?
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: arek chyba nawet w tej wypowiedzi kłamie. Ja widziałem co prawda tylko pierwszą godzinę tej gry i nie wiem co jest dalej, zagram sobie dopiero jesienią. Ale nie wydaje mi się że ten nowy bond robi w tej grze coś takiego jak poniżej zrobił connery. Gra dla modern audience jak nic arek.
Rurt_Kussell - @Thadeusss77: arek chyba nawet w tej wypowiedzi kłamie. Ja widziałem c...
  • Odpowiedz