Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Niestety tu potrzebna jest konkretna zmiana w przepisach i zakazy, bo zdroworozsądkowe myślenie zawodzi. Pamiętam czasy gdzie było nie do pomyślenia żeby ktokolwiek wszedł z psem do sklepu. Widok psa przywiązanego i grzecznie czekającego na Pana pod sklepem był normą. U siebie w domu może jeść z psem nawet z jednej miski i spać w jednym łóżku, ale wychodząc do ludzi należało by zachować jakiekolwiek minimum higieny, i nie
  • Odpowiedz
  • 42
@Yans_Zoon: psiarze jedzą takimi brudnymi rękami na codzień stąd nie jest to dla nich nic obrzydliwego, ale jak widać normalnym ludziom to przeszkadza. Trzeba więcej ostracyzmu społecznego.
  • Odpowiedz
  • 53
@Placi: uważasz, że jak ja nie będę o tym mówić to nikt nie będzie? Zobacz co się dzieje na fb i X jako odzwierciedlenie prawdziwych, głęboko skrywanych przekonań ludzi i podpowiem, że coraz więcej z nich ma po prostu dość psiarzy niezależnie od tego czy będę tu postować czy nie.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: na fb nic takiego nie widze, może nie trafiłem w algorytm. a X nie mam

poza tym nawet nie chodzi o temat, ale styl pisania, maniere, arogancje i męczenie w kołko tego samego
  • Odpowiedz
  • 28
@Placi: wiesz nie chcę nic mówić, ale jedyną męcząca osoba jesteś tu w tym momencie ty bo a. można dać osobę na czarno b. można dać tag na czarno c. można omijać posty osób, których się nie lubi czytać d. można omijać tag e. można tak wymyślać w nieskończoność. Ty wybierasz jęczenie.
  • Odpowiedz
Zobacz co się dzieje na fb i X jako odzwierciedlenie prawdziwych, głęboko skrywanych przekonań ludzi

@WielkiNos: No no, FB - siedlisko poważnych ludzi, którzy imieniem i nazwiskiem podpisują się pod groźbami karalnymi i potem na prędko usuwają wszystkie dane, żeby ich z roboty nie w------i za pisanie głupot jak ktoś to zgłosi. Poważny portal i poważni ludzie.

A tak swoją drogą, to może wpierw zacznijmy od masowych obmacywaczy pieczywa w
  • Odpowiedz
  • 5
@WielkiNos: Smieszni jesteście na tym tagu.Takie kółko wzajemnego wsparcia osób które wiedzą ze i tak z tym nic nie zrobią i nic sie nie zmieni ale mogą wyzalic sie i popłakać na wykopie.Trudne sprawy level wykop XD
Psy były sa i będą i przepisy raczej jeszcze.dluuuuugo sie nie zmienią.
  • Odpowiedz
jutro cię zawołam jak zrobię wpis ze zdjęciem jak pies skacze na gabloty właśnie to zamkniesz szybko twarz.

@WielkiNos: Na gabloty, czy za gabloty? Znacząca różnica, ale dla ludzi nietechnicznych pojęcie fizycznych barier czy osłon może sprawiać kłopot w interpretacji sytuacji. A swoją drogą byq czemu nie wrzucasz tego masowo tylko sobie zostawiasz na jutro? Jakaś zaplanowana operacja? Na pewno się uda zniechęcić do psów, w kraju gdzie pewnie z
  • Odpowiedz
@Yans_Zoon: teraz widziałem posta u pewnej influencerki gdzie wrzuca zdjęcie psa pod sklepem i tekst, że tak nie można. I cały wysyp komentarzy jak to nieludzkie traktowanie i lepiej psa wziąć do sklepu. Ja pi....olę. Bo się stresuje. Wszędzie psiarnia i smród po szczynach a traktowanie coraz bardziej jak dzieci.
  • Odpowiedz