Wpis z mikrobloga

Ja p------ę. W mojej klatce 33-metrowe mieszkanie wynajęła para z owczarkiem niemieckim. Ale tam musi j---ć. Jak wraca mokry i przebiegnie przez klatkę, to przez parę godzin śmierdzi, a co dopiero w takiej kawalerce.

#psy #patologiazmiasta
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trollingisanart: jakbym miał moc prawną to bym zakazal trzymania zwierząt w blokach, j--------e smród nie ro zniesienia, nie ważne czy to kot pies czy szczur, zawsze śmierdzi. Jako osoba która dostarcza żarcie odwiedzam tyle smrodziaży, że zaczynam rozumieć muzułmanów i ich podejście do zwierząt.
  • Odpowiedz
@Y3ll0w69 No ale nie masz żadnej mocy prawnej i twoje zdanie jest g---o warte, więc już się tak nie wysilaj z tymi swoimi niesamowicie głębokimi przemyśleniami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ps. jak już ci tak przeszkadza smród to może zacznij od kolegów po fachu, którzy godzinami rozwożą żarcie kisząc się w poliestrowych koszulkach, które są wylęgarnią bakterii i j---e od nich na kilometr.
  • Odpowiedz
@romek898: odemnie też j---e po 12 godzinach nie ważne czy mam na sobie jasną bawełne, len czy oblewam sie w robocie wodą( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale w przeciwieństwie do mniejszości narodowych ja Jeżdżę samochodem z klimatyzacją xD.
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647: Mietka żula i psa da się umyć i zadbać o ich higiene, po prostu op ma patole na klatce i mają w------e w psa

@Ovis_aries Jakby kot był brudny to też by śmierdział. Antypsiarze dorabiają do tego jakąś ideologie
  • Odpowiedz
Ja ostatnio przechodzilem kolo p0laka co z pracy wracal, ale j----o od niego potem, pewnie tez tak w calym mieszkaniu j---e, bo p0laki nie odkryly jeszcze konceptu mycia, przynajmniej tak wynika z tego posta xD
  • Odpowiedz