Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rumbowy +417
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

źródło: 1000016392
PobierzPytanie, jakie on ma zamiary w stosunku do niej? To jest kluczowe w tym zagadnieniu. Z jednej i drugiej strony "bycie razem", czy wspólnego mieszkania, nie mając na w uwadze w przyszłości bycia ze sobą w sposób sformalizowany, jest moim zdaniem nieco oszukiwaniem drugiej strony. Chyba, że mają to jasno zakomunikowane.
Jak rozumiem małżeństwem nie są, natomiast jeśli mieszkanie zakupił przed ślubem to i tak w przypadku
wiec finalnie jojczycie ze kobieta nie chce jednoczesnie pracowac, zajmowac sie domem i jeszcze rodzic dzieci xDDDDDDDDDDDDD
a no i oczywiscie jeszcze krolewiczem, ktory ma dwie lewe raczki i srednio potrafi cokolwiek ugotowac poza parówkami z mikrofali
@Nadia_: no weź to napisz tym wszystkim co wynajmują całe życie... xD
i może dziewczyny mają pik w wieku 20 lat ale jak ktoś reprezentuje sobą coś więcej to raczej w wieku 40 lat zarabia więcej i stać go/ją na więcej ;3
@Kexu: Z pewną różnicą, że jakby wynajmowali to ona miałaby tyle samo do powiedzenia w kwestii lokalizacji, wielkości mieszkania, miała prawo sobie je urządzać wg. tego jak chce.
Ile znasz kobiet, które wybrały gołodupca by się wspólnie dorobić zamiast faceta z własnym mieszkaniem?
@Nadia_: Ale jakby spłacała kredyt obcemu na wynajmie to juz wszystko super i sprawiedliwe, prawda?
@venomik: mialaby prawo co najwyżej zapytać się landlorda
Nie płaci za nic
Jeśli planuje jakiś długoterminowy związek to chyba powinni i tak mieć jakąś wspólnotę częściową przynajmniej na cześć kosztów.
Tak wygląda życie większości ludzi którzy nie wygrali życia mając gigantyczne pieniądze
@conamirko: po zawarciu małżeństwa i tak to mieszkanie nie wejdzie do majątku wspólnego, tylko będzie składnikiem majątku osobistego mężczyzny. Nic się nie zmieni w kontekście jego własności.