Aktywne Wpisy

Qurvinox +38
Rada numer jeden
Nigdy nie słuchaj rad wykopków
Nigdy nie słuchaj rad wykopków

Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#gospodarka #antykapitalizm #januszebiznesu
źródło: 7557
PobierzPrzecież nie pozwolą sobie, żeby nie dodać kilku opcji w konfiguratorze bmw za kilkaset koła.
@77adam: Na tego dajcie 0,7
@Notes: dokładnie mordo, obiad skoczy z 60 na 90 zł bo ustawodawca zmusił przedsiębiorce do podania darmowej wody na prośbę klienta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kelner będzie się spuszczał do szklanki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osoba z bliskiej rodziny prowadzi kawiarnię i mimo
Komentarz usunięty przez moderatora
tak, dokładnie tak byś zrobił Mariusz... mnie serio dziwią te fantazje ludzi "JAKBYM JA ... TO BYM ZROBIŁ ..." g---o byś zrobił i to wiesz xD
@Sterax33: Gastronomia nie ma kosztów, branża HoReCa jest znana z tego że zatrudnia ludzi na czarno albo na jakieś nieśmieszne umowy, to gigantyczna szara strefa.
Także jak ci jakiś janusz gastronomii powie że ma koszty to się zapytaj go czy na pewno wszyscy pracownicy mają umowy o pracę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Notes: Bzdura totalna. W całej Europie się podaje za darmo wodę i nawet tego prawo nie wymaga i nie jest przez to drożej. Wyjdźcie kiedyś z domu.
@mwmichal: dokładnie tak bym zrobił seba, klienci jeszcze zachwalaliby walory smakowe wody w mojej restauracji
@Antoni_deMON: jeszcze będziesz u mnie dokładkę zamawiał
@w9rT_wv_bIAn37l: czemu nie?