Wpis z mikrobloga

@Sterax33:

Matko Boska chcą zniszczyć psieciebiorców sól ziemi xDDDDDD oni przecież mają koszta.

A to zesrańsko w opisie to skąd? Nigdzie w artykule jakoś nie przeczytałem że ktoś ma z tym jakiś problem.
  • Odpowiedz
@Senuyo: po prostu podniosą ceny innych produktów xD
Tak się biedota wyfrajerzyla masturbując do darmowej wody. Ludzie z pieniędzmi dalej będą kupować jak zawsze i nawet tego nie poczują a ty będziesz się rozkoszował „darmową” woda i płacił za całą resztę zdecydowanie więcej ;) jeszcze kelner ci te wodę poda z ogromną łaską tak że stracisz apetyt XD
  • Odpowiedz
@Notes: jakoś wiele lokali i kawiarni oferuje darmową wodę i nie zbankrutowali ani nie podnieśli cen. A jak podniosą to proszę bardzo - i tak już są tak w------e w kosmos że ludzie po prostu przestaną przychodzić bo taniej zjeść w Berlinie niż w jakimś zadupiu w Polsce xD
  • Odpowiedz
Przedsiębiorcy stękają a wiadomo że za te mycie szklanek odbiją sobie podwyższając cenę Margherity z 70zl na 75 i jeszcze będą na plus
  • Odpowiedz
Ale ten gościu z tego wpisu na LinkedIn ma 1000% racji ( )

@Notes: w wielu knajpach to działa, nie mówiąc już o zagranicy, nie zauważyłam jakichś drastycznych różnic cenowych ¯\(ツ)/¯ typiarza po prostu boli d--a, że coś musi zamiast być panem i władcą na swoich włościach
  • Odpowiedz
@Sterax33: Ehh ja mieszkam w takim regionie, że często pod prysznicem czuję się jak na basenie, tak ta kranówa wali chlorem. Więc ja nie wiem jak mieliby kranówkę lać tutaj
  • Odpowiedz