Aktywne Wpisy

cinu4 +479
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lubie-sernik +62
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

#programista15k #programowanie
@mythoMANIAC: Jakaś losowa firma z ofert justjoinit. Poza etapami nietechnicznymi mam mieć rozmowe teoretyczną, algorytmiczną w tym live coding, live coding z czystego OOP, oraz taki typowo backendowy system design. A to wszystko na juniora.
@mythoMANIAC: Typu co?
@gaca1111: A w co innego mam się pchać? Tu stawka na te oferte jest 8k brutto UOP, jeżeli uda mi się dostać to pewnie z 2-3 lata jestem w stanie dojść do zarobków 15k. Gdzie indziej w Polsce bez studiów tyle zarobie?
@czwartafaza: Coś ty, nie wiem w sumie czym się nawet firma zajmuje xD Złożyłem cv na większość ofert juniorskich na jobboardach i z tego co kojarzę to z 50-70% w samym opisie oferty miało takie procesy rekru.
@przegranyprzegraniec: Żebyś się czasem nie zdziwił w dzisiejszym światku IT. XD